Silahlı saldırı 1 yıl yatağa bağlandım
merhaba bundan tam biryıl önce bir alacak için gittiğim yerde tartışma sonrasında alacaklı olduğum kişi silahçekti ve bacaklarıma ateş etti benim müdahale etmemle silalı saldırganı etkisiz hale getirdim ve kaçtıbaçağmda 2 başımda bir kurşun toplam üç yerimden yaralandım dizkapağıma isabet eden 1 kurşun yüzünden 1 yıldır sakattım daha yeni yürüyorum kişi tutuklandı dava sürüyor olay yeri bir alışveriş merkezinin içerisinde oldu x ray cihazlarına rağmen silahlı kişi cihazlardan geçmiş silahi içeri sokmuş sonradan öğreniki cihazlar bozukmuş bu olayda alışveriş merkezinin sorumluluğu sizce varmıdır yokmudur kapıda güvenlik görevlileri olduğu halde bu olay yüzünden biryıl iş yapamadım ve inanılmayacak kadar mağdur oldum bu alışverş merkezine dava aşmayı düşünüyorum nasıl biryol izlemeliyim sizce sayın avukat arkadaşlar?
Re: Silahlı saldırı 1 yıl yatağa bağlandım
Alışveriş merkezinin olayda sorumlu olduğu kanaatindeyim. Bir meslektaşımızla görüşerek dava açabilirsiniz.
Olayın Alışveriş Merkezi içerisinde gerçekleşmiş olması, güvenlik zaafiyetinin olduğunu göstermektedir. Dolayısıyla olayda kusurlu olan Alışveriş Merkezi'ne sorumluluğun yüklenebileceği kanaatindeyim. Avukatınızla görüşüp SÜRESİ İÇERİSİNDE davayı açabilirsiniz.
Hangi alışveriş merkezinde olduğu büyük önem taşıyor kanaatimce. Çünkü bazı alışveriş merkezleri taşıma ruhsatlı silahınız ile sizi içeriye almıyor ve emanete bırakmanızı şart koşuyor. Oysa yasalara göre alışveriş merkezlerine ruhsatlı silahınız ile girmeniz yasak değil.
Ruhsatlı silahınız ile içeri almayan bir yer ise bana göre 100 de 100 kusurludur. Siz daha önce silahınız ile gitmiş ve sizi almamış olabilirler ve daha sonra bu yüzden silahsız gitmiş yahut aracınızda bırakmışta olabilirsiniz örneğin.
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...999&yazarid=18
İyi bir avukat sorununuzu çözer.
Alıntı:
Cyberian rumuzlu üyeden alıntı
Hangi alışveriş merkezinde olduğu büyük önem taşıyor kanaatimce. Çünkü bazı alışveriş merkezleri taşıma ruhsatlı silahınız ile sizi içeriye almıyor ve emanete bırakmanızı şart koşuyor. Oysa yasalara göre alışveriş merkezlerine ruhsatlı silahınız ile girmeniz yasak değil.
Ruhsatlı silahınız ile içeri almayan bir yer ise bana göre 100 de 100 kusurludur. Siz daha önce silahınız ile gitmiş ve sizi almamış olabilirler ve daha sonra bu yüzden silahsız gitmiş yahut aracınızda bırakmışta olabilirsiniz örneğin.
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...999&yazarid=18
İyi bir avukat sorununuzu çözer.
silahın ruhsatı yoktu bu olay sonu anlaşıldı .