slm ben çok sade bi hayata başladım okul zamanında arkadaşımın yuzunden bazı olaylara karıştım hırsızlık yaptı yanında benim de oldugunu söledi ben evde idim polis gelidi götürdü mahkeme mahkeme ve bitti ben yaşım küçük oldugundan ceza alamdım 15 yaşında cocuksun akılmı olur insanda yaşım 25 şimdi gecen sene bu arkdaşımı gördüm herşey unutuldu desem konuştuk hataydı dedi kusura bakma dedi ok dedim kontor almaya büfeye gidiyordum ben sana kontor yukluyeyımmı dedi ok dedim leptoptan yukledi cafede bende telsim kendi hatıma degil arkdaşınm hatına yukletrdim onun ki 5 dk 1 kontor diye onla konuşuyodum aradan bi sene gecmiş biri aramış arkadaşımı sen benim kredi kartımdan kontor yuklemişin seni savcılıga verdim diye bu cocugu her gordugumde benim başımı belaya sokuyoo bunalıma girdim yıne yemek yıyemıyorum tek duşuncem aileme rezil olmak 2 çocugum var arkadaş arıyo ble böle dedi biri beni aradı diye artık bu strese dayanacak gucum kalmadı kimseyede diyomuyorum tekcarem size sormak yada kendimi öldurmek ben herşeyı kafasına takan biriyım ne yapacam rezil oldum benn 1 sene önce şimdi olurmuu ban bi avukat söleyın utanmadan gidip soracgım pm den