Af kanunu ve askerlik tecili
Arkadaşlar merak ettiğim bi durum var. Yardımcı olursanız sevinirim
1988 doğumluyum,af kanunundan okula başvurdum ve 1.ci sınavlarıma ocak ayımda girdim. 2.ci sınavlar mayıs ayında olacak askeriye 20 mayısta sevk bitiş tarihim oldugunu söledi. okul ögrenci belgesi vermiyor ögrenci olduguma dair kagıt getırmemi istedi askeriye ne yapmalıyım, bide öss ye başvurdum bu yıl askerliğimi nasıl tecil edebilirim teşekkür ederim.
Re: Af kanunu ve askerlik tecili
cevap verebilcek kimse yokmu arkadaslar??
Değerli arkadaşlar;
umarım sorunumu aydınlatıcak bir cevap alabilirim.14 Kasım 1981 doğumluyumson çıkan eğitim affı yasasından faydalandım ve bırakmak zorunda kaldığım eğitimime tekrar başladım ancak bşir sorunla karşı karşıyayım.Geçtimiz günlerde elime askerlik şubesinden bir belge ulaştı. Bu belgede yoklama yaptırmam gerektiği yazıyordu.Şu halimle okul ancak 2011 ocak ayında bitiyor ve ben 2010 kasım ayında 30 yaşından gün almış olucam yani yaşım dolucak ama okulumu bitmesine yaklaş birbuçuk ay kalıcak.Bu durum benim tecil etmeme engel teşkil ediyormu bilgi verirseniz çok teşekkür ederim .Saygılarımla
[QUOTE=muezi;267597]Arkadaşlar merak ettiğim bi durum var. Yardımcı olursanız sevinirim
1988 doğumluyum,af kanunundan okula başvurdum ve 1.ci sınavlarıma ocak ayımda girdim. 2.ci sınavlar mayıs ayında olacak askeriye 20 mayısta sevk bitiş tarihim oldugunu söledi. okul ögrenci belgesi vermiyor ögrenci olduguma dair kagıt getırmemi istedi askeriye ne yapmalıyım, bide öss ye başvurdum bu yıl askerliğimi nasıl tecil edebilirim teşekkür ederim.[/QUOTE)