Kredi kartı borcumu maaşımdan kesintiyle ödedim ama tekrar 2 katı borç çıktı
iyi günler.ben emekli polis memuruyum.2006 yılında y bankasına kredi kartından dolayı icraya giden 6ooo TL lik bir borcum vardı ve verdiğim taahhütle emekli maaşımdan kesildi.geçen sene borcum bitmişti fakat ocakta tekrar kesmeye başladılar.o kestiğimiz ana paraydı şimdi ise faizini kesiyoruz diyorlar.13.000 tl daha faiz olarak maaşımdan keseceklermiş.böyle birşey mümkünmü.1 senede bukadar olabilirmi.benim ne yapmam gerekir
Re: Kredi kartı borcumu maaşımdan kesintiyle ödedim ama tekrar 2 katı borç çıktı
Alıntı:
xgokhanx rumuzlu üyeden alıntı
iyi günler.ben emekli polis memuruyum.2006 yılında y bankasına kredi kartından dolayı icraya giden 6ooo TL lik bir borcum vardı ve verdiğim taahhütle emekli maaşımdan kesildi.geçen sene borcum bitmişti fakat ocakta tekrar kesmeye başladılar.o kestiğimiz ana paraydı şimdi ise faizini kesiyoruz diyorlar.13.000 tl daha faiz olarak maaşımdan keseceklermiş.böyle birşey mümkünmü.1 senede bukadar olabilirmi.benim ne yapmam gerekir
Size samimi tavsiyem çevrenizde yada arkadaşlarınızın tanıdığı avukat varsa ona danışınız dosyanız hangi icra müd.ise avukat incelesin gerekirse itiraz edersiniz.Yani işin gerçeği önünüzde rehber işin erbabı olursa o günden bugüne kadar süre hesabı artı faiz ve diğerlerini hesaplayıp size bilgi verir ona göre ne yapacağınıza karar verirsiniz.Bankalar bu konuda acımasızdır.Borcu tahsil ederler ama yarın öbür gün gene 1 TL kaldı diyipte borcu faize bindiren bankalarda mevcuttur.Onun için en sağlamı avukata danışın sizin dosyanın ne olduğunu bilirseniz birde sözgelimi bu borç ömür boyumu devam edecek yada bu kesintiler ne zaman misal 2012 demi bitecek onuda öğrenir ve işi sağlama almış olursunuz kafanızda rahat eder derim.Selamlar.