Toplam 1 dosya bulunuyor
Öğrenci affına başvurdum. 6.500 TL katkı borcu çıktı
Önlisans programındayken derslerimin hepsinden başarılı oldum. Ama maddi imkansızlıklar ve annemin rahatsızlığından dolayı staj dosyamı teslim edemedim. bende 29 Ekim 2008 tarihinde çıkan öğrenci affına, 25.12.2008 tarihinde başvurdum. Gelen cavapta ''mevcut katkı borcunu ödeyip, stajını yaparak mezun olabilisiniz diye cevap geldi.
01.04.2009 tarihinde üniversiteye staj başlatmak ve katkı borcunu ödemek için gittiğimde 6.500TKlik katkı borcu çıkardılar.
Nasıl bu kadar çıkıyor dediğimde ise, 1999 yılındab bu yana katkı borcu faizleriyle hesaplanmış.
Ben halen 1999 yılından bu yana öğrenciliğim sürüyormuş. Herhalde ölene kadar sürer:)
Sadece stajımı yapıp mezun olmak istiyorum. Uygun katkı borcu çıkarsalar ödemeye hazırım(200-250TL). Ben zaten maddiyatsızlıktan staj dosyamı teslim edemedim.
Bana gönderdikleri ilk belge. Ektedir.
Hukuk arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum.
Re: Öğrenci affına başvurdum. 6.500 TL katkı borcu çıktı
bildiğim kadarıyla katkı kredisi borçlarında faiz asıl alacağın(öğrenciye ödenen paranın) 3 katını geçemiyor.
Re: Öğrenci affına başvurdum. 6.500 TL katkı borcu çıktı
Alıntı:
av.srkn rumuzlu üyeden alıntı
bildiğim kadarıyla katkı kredisi borçlarında faiz asıl alacağın(öğrenciye ödenen paranın) 3 katını geçemiyor.
Benden 1999 yılında bu yana biriken katkı payını faizli istiyorlar.
Öğrenciliğimde harç ve katkı payı kredisi alamadım