Kullanmadığım TTNET faturası
2 yıl önce ttnet firmasından var olan hattıma internet başvurusunda bulundum bu internet hizmetini bu yılın şubat ayına kadar kullandım şubat ayının 10'da 2 adet geçmiş faturam nedeniyle ttnet hizmeti kapatıldı borcundan dolayı. Şimdi bu gün geçmiş olan faturalarımı ödeyip hattı iptal etmek için gittiğimde şubat ayının 10'dan bu güne kadar geçmiş olan zamanıda bana fatura olarak yansıtmışlar. Ama zaten adsl hizmeti şubat ayının 10'da kapatılmıştı ben ttnet alırken sözleşme imzalamadım sadece adsl başvuru formu doldurup imzaladım formun içeriğinde sadece bağlı olacağı telefon numarası ve kimlik bilgileri ve ne kadarlık bir bağlantı istediğim yazıyordu şimdi ben bu zamana kadar gelen faturalarımı ödeyecem yoksa Şubat ayının 10'na kadar ki olan faturalarımı ödeyeceğim ttnetle ile hiç bir sözleşmem yok ve ben şubat ayının 10'dan bu güne kadar geçen zamanı normal faturaymış gibi ödemek istemiyorum çünkü hizmeti kullanmadım ben zaten ttnet kapattı borcundan dolayı şubat ayının 10'da
Re: Kullanmadığım TTNET faturası
Adsl sözleşmesi 2 yıldır ve 2 dolmadan interneti kapattırırsanız kaç ay kullandıysanız o kadar ödeme yaparsınız.Mesela 5 ay kullandınız ve kapattırıyorsunuz, o 5 aylık kullandığınız kadar daha ödeme yaparsınız.Sözleşmenizde böyle bir madde var.
Arkadaşım benim sözleşmem felan yok ben 2 yıllık sözleşmeli kullanıcısı değilim normal kullanıcıyım zaten aradım müşteri hizmetlerini orada bile herhangi bir sözleşmem vs kampanya üyeliğim olmadığı söylendi bildiğin normal aboneyim ben herhangi bir sözleşme imzalamadım yapmadım.
cevap yokmu ona göre itiraz başvurusu yapacam :(
Öncelikle; sözleşmesiz abonelik olmaz. Modem kampanyalı da olsa normal abonelik de olsa sözleşme imzalamış olmanız gerekiyor. İmzalamış da size bir nüshası verilmediğinden imzaladığınızı unutmuş olabilir misiniz?
Öte yandan hizmet fiilen kesildikten sonraki dönem için bir borc yükümlülüğünüz yoktur (eski döneme ait gecikme faizleri hariç). Israr halinde tüketici hakem heyetine gidebilirsiniz.
o zaman ben en yakın telekom müdürlüğüne gidip itiraz dilekcemi vereyim
Cevap: Kullanmadığım TTNET faturası
30.08.2009 tarihinde 1 ADET almak istediğim 1 KULLANICILI TTNET VİTAMİN PAKETİ
kayıt sırasında hata verip TEKRAR DENEYİNİZ yazısı ekrana geldi.
Hata verdiği sürece tekrar denedik fakat;
8 ADET TTNET VİTAMİN ABONELİĞİ YAPILMIŞ
bizde 31.08.2009 tarihinde ANTALYA GÜLLÜK TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜNE yazılı dilekçe ile müracat ettik.
İptalini dilekçe ile talep ettik.
31.08.2009 tarihinde iptalini gerçekleştirdiler.
Fakat 353,50 TL. FATURA BORCU GELMİŞTİR.
hiç birini kullanmadıgım halde 353,50 tl borç gelmiştir
Cevap: Re: Kullanmadığım TTNET faturası
Alıntı:
Y.Kaya rumuzlu üyeden alıntı
o zaman ben en yakın telekom müdürlüğüne gidip itiraz dilekcemi vereyim
Merhaba,
Sayın Karavelioglu nun verdigi bilgi dogrudur , ancak DSL hizmetinde sizin fatura kaynaklı kapalı oldugunuz aylar normal sartlar altında abonelik sozlesme feshi uygulanmamistir , hizmet gecici olarak askıya alınmıstır, DSL hizmeti su,elektrik,dogalgaz vs gibi degildir aylik sabit cikan bir ucret vardir ki bu ucrette servis saglayicilar tarafından sözleşmenin feshine kadar devam eder.(genellikle 4-5 ayda tek taraflı feshedilir ve verilen indirim promosyon vs faturalandırılır)
Lutfen bu durumu dikkate alınız .
Saygılarımla