Sayın Aydın merhaba,
bir anne ve bir bayan olarak beni en iyi sizin anlayabileceğinizi düşündüğümden sorunumu sizinle paylaşmak istedim.
30 yaşında 5 yıllık evli bir bayanım.2 yaşında bir oğlum var.eşimle baştan beri süregelen ancak doğumdan sonra daha çok artan fikir uyuşmazlıklarımız ve bununla birlikte tartışmalar ve son dönemde şiddetin de başladığı kavgalarımız var.Artık bu evliliği sürdürmek istemiyorum ancak oğlumu ya benden alırsa diye elim kolum bağlı hiçbirşey yapamıyorum.
özel bir şirkette aylık 1500 tl kazançla çalışıyorum.üniversite tahsili yapmış bir bayanım.Eşimde iyi bir işte iyi bir gelirle çalışmaktadır.
Eşimin bana şiddet uyguladığını gören kimse yok (eşimin ailesinin dışında)bunu ispatlamam için karakola vs gitmem gerekiyormuş sanıyorum.rezil olurum korkusuyla böyle birşeye de kalkışamıyorum.öğrenmek istediğim şiddetten bahsetmeksizin geçinemiyoruz diye dava açabilirmiyim bu durumda oğlumun velayetini alma şansım nedir?Çocuğumdan ne olursa olursa ayrılamam siz bunu anlayabilirsiniz eğer karşı tarafın oğlumu alması için en ufak bir ışığı varsa böyle birşeye kalkışamam sanıyorum.
yardımlarınızı rica ediyorum.
not:ahlaksız yaşantı,madde bağımlılığı ,ruhsal bir hastalığım kesinlikle yoktur.
tşk ederim
Ece