-
Tehdit Alıyorum
Sitesini yaptığım bir esnafla anlaştığımız ücret ve gerekli ödemeleri 4 kez anlatmama rağmen beni dikkate alıp doğru düzgün dinlemediği için şu an kendisine "kazık attığımı" söylüyor.
Ve kişi internet bilgisayar hakkında bir gram bilgiye sahip değil. 4 sefer host ve domain içinde para ödemesi gerektiğini söylememe rağmen ödeme için beni defalarca "yarın gel" diye göndermelerinin sonunda parayı kesin aldığım gün, hem paramı eksik verdi hemde hostun parasını söylemediğimi iddia ederek bana laflar söylemeye başladı. Ufak bir ilçede okumaktayım. Herkes birbirini tanıdığından ve en önemlisi de
polislerin bile yerli halkı koruyup bizi korumadığı bir yerdeyim
bir olay daha yaşamıştım daha önce. durup dururken tartaklanmıştım ve polisler açık bir şekilde beni döven insanların yanında olmuşlardı.
Bu durumda şikayetçi bile olamadım.
herneyse konuyu dağıtmadan bitireyim.
Hostun parasından vazgeçtiğimi ve anlaştığımız ücreti vermesini istedim. Paramı verdi vermesine ama tehditlere başladı.
Yarın evden attıracağım seni, bu okulda 5-6 sene okuyacaksın, seni sınıfta bıraktıracağım vs. laflar söyledi. Şu anda hukuki hakkım nedir?
Savcılığa gitmem durumunda şahsın bana okulumu okuduğum süre içerisnde zarar vermesini engelleme şansımız var mıdır? (ki polislerin nasıl çalıştığını da anlattım). Buradan ilgili birilerinin polisleri denetlemesi aslında çok iyi olurdu. ama ip numaram vs belirtilmeden bu yapılmalı.
Cevaplarınız için teşekkürler.
İyi günler dilerim...
-
Re: Tehdit Alıyorum
Cinsel içerikli konuların binlerce defa görüntülenip yüzlerce cevap aldığı forumda bir allahın kulu da kalkıp sorunuma birşey yazmıyor.
Unutmayınki kamerada vücudunu ifşa edecek bir bayan da tehdit alan bir vatandaş da aynı haklara sahiptir. O şahsa bir sürü cevap verilirken neden böyle konular es geçilmektedir anlamamaktayım...
-
Bunun sebebi sizin de yaptığınız gibi ilgisini çeken konuya yorumda bulunmak, ilgisini çekmeyen veya bilgisi olmadığı konu hakkında yorum yapmaktan kaçınmak olabilir mi?
-
Sn. Kırcalı'nın fikrinin tam aksine,
Cumartesi tatil günü sabah 8 de konu açıp,aynı gün 11 de sadece 3 saat sonra cevap vermiyorsunuz diye sitem etmeye hakkınız yok,kimse sizin keyfinize göre cevap yazmak durumunda değil :kızgın: Bugün cumartesi,kaldıki iş günüde olsa, kimse sizin sorularınıza cevap verme mecburiyetinde değil,ayrıca yine bilginiz olsun diye söyliyeyim,bu kısımda cevaplanamayan soru oranı en fazla %1 şeklindedir,hiçbir karşılık beklemeden buraya yorumlarını yazanlara bu denli saygısızlık yapmaya kimsenin hakkı yok!
Burası chat siteside değil, anında cevap almak istiyorsanız, gidersiniz ücreti mukabilinde avukatlara danışır bilgi alırsınız -ki onlarıda cumartesi sabah 8 de asla rahatsız edemezsiniz!
.
-
Konunun bilişim hukuku ile hiçbir ilgisi yoktur. Tehdit alıyorsanız Cumhuriyet Savcılığı'na başvurabilirsiniz.