Ayrıldığım şirkettin borcu yüzünden icra gelir mi?
26.12.2007 TARİHinde bir ltd şirketine %33 ortaklığımı devrederek ayrıldım... şirket bu sene iflas etmiş ve toplam 9 bankaya 500milyar civarı borçlrarı var. bu borçlar için yapı kredi bankası bana tebligat yollamış bu borçtan ben sorumlu olurmuyum... bankadan gelen kağıdın metni aşağıdadır. yardım ederseniz sevinirim...
banka: şubemiz bezdinde muhataplardan ...(şirket ismi yazmak istemedim) LTD. ŞTİ lehine ve diğerlerinin müteselsil kefaletiyle açılmış bulunan 18......07 sayılı borçlu cari kredi hesabı 26/02/2009 tarihi itibari ile kat edilmiş bulunmaktadır. Bugüne kadar tahakkuk eden faiz gider vergisi sair masraflar ilave edilerek yapılan hesap sonucu krediniz kapatılış tarihi olan 26/02/2009 tarihi itibari ile borç tutarı 22.142.66 ytldir.
ben ne yapmalıyım ben ayrılmama rahmen neden banada bu yollandı lutfen yardım edın...
Re: Ayrıldığım şirkettin borcu yüzünden icra gelir mi?
cevp verecek kimse yok mu
cevp verecek kimse yok mu
Alıntı:
wswors rumuzlu üyeden alıntı
26.12.2007 TARİHinde bir ltd şirketine %33 ortaklığımı devrederek ayrıldım... şirket bu sene iflas etmiş ve toplam 9 bankaya 500milyar civarı borçlrarı var. bu borçlar için yapı kredi bankası bana tebligat yollamış bu borçtan ben sorumlu olurmuyum... bankadan gelen kağıdın metni aşağıdadır. yardım ederseniz sevinirim...
banka: şubemiz bezdinde muhataplardan ...(şirket ismi yazmak istemedim) LTD. ŞTİ lehine ve diğerlerinin müteselsil kefaletiyle açılmış bulunan 18......07 sayılı borçlu cari kredi hesabı 26/02/2009 tarihi itibari ile kat edilmiş bulunmaktadır. Bugüne kadar tahakkuk eden faiz gider vergisi sair masraflar ilave edilerek yapılan hesap sonucu krediniz kapatılış tarihi olan 26/02/2009 tarihi itibari ile borç tutarı 22.142.66 ytldir.
ben ne yapmalıyım ben ayrılmama rahmen neden banada bu yollandı lutfen yardım edın...
Normalde şirket müdür değilseniz ticari borçlar için sorumlu olmamanız gerekir ancak burada yazıdan da anlaşıldıgı ze siz bankaya olan borca şahsen kefil olmussunuz. Bu durumda elbetteki evinize kadar gelir her şeyinizi hacedebilirler.
Alıntı:
wswors rumuzlu üyeden alıntı
Normalde şirket müdürü değilseniz ticari borçlar için sorumlu olmamanız gerekir ancak burada yazıdan da anlaşıldıgı uzere siz bankaya olan borca şahsen kefil olmussunuz. Bu durumda elbetteki evinize kadar gelir her şeyinizi hacedebilirler.
Bu gelen cari hesap kat ihtarnamesidir. Sanırım muhatap bulamadıklarından kayıtlarında şirket müdürünün bilinen adresi olarak size gönderilmiş.
cevaplarınız için tşkler pekibu bir kandırmaca olabilir mi benim itiraz etmem gerekir mi. Noter aracılığı ile itiraz etsem benim bir artım olur mu