Santaj Davası Haksız Yere Suçlanıyorum
öncelikle böyle bir forum için tşk.ederim
………….CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI
İDDİANAME
………..ASLİYE CEZA MAHKEMESİNE
Davacı : K.H
Müşteki : F.K
Şüpheli : B.K
Suç : Santaj
Suç Tarihi : 2008
Sevk Mad. : TCK 107/1
Şüpheli : E.Y
Suç : Kişilerin Huzur ve Sukunu Bozma
Suç Tarihi : 2008
Deliller : iddia,şüpheli ifadeleri, turkcell ve avea cep yazıları, mesaj tespiti ile tüm dosya kapsamı
Soruşturma Evrakı İncelendi :
Şüphelilerden B.K şikayetçinin eşi olduğu ve aralarında geçimsizlik nedeniyle şikayetçinin evden ayrılarak annesinin yanında yaşamaya başladığı B.K nın suç tarihlerinde şikayetçiye ait telefonları arayarak elinde müstehcen fotoğrafları olduğunu bunu herkese ilerde nişanlandığında ya da evlendiğinde eşine de göstereceğini söyleyerek bir çok kere şantajda yine şikayetçiye ait cep telefon numarasına şüphelilerden E.K. ya verdiği şüpheli E.K. kendisine ait cep telefonu ile şikayetci ye ait cep telefonunun sürekli arayarak huzur ve sükununu bozduğu ve bu şekilde şüphelilerin üzerine atılı suçları işledikleri iddia,şüpheli ifadeleri, turkcell ve avea cep yazıları, mesaj tespiti ile tüm dosya kapsamından anlaşılmıştır.
Şüphelilerin müsnet suçlardan yargılanmalarının mahkemenizde yapılarak eylemlerine uyan ve yukarıda gösterilen sevk maddeleri uyarınca cezalandırılmalarına karar verilmesi, TCK'nın 53. maddesinde yer alan güvenlik tedbirlerinden mahkemenin takdir edeceği tedbirin şüphelilere uygulanmasını kamu adına talep ve iddia olunur…
Anlaşmalı olarak boşandığım eşim beni Cumhuriyet başsavcılığına şikayet etmiş ve bana yukarıda yazdığım gibi bir dilekçe geldi. yukarıda yazılanların hepsi yalan diğer şüpheli E.Y tanımam Ortada santaj yok bi fotoğraf yok bu durumda nasıl hareket etmem gerekiyor..eğer bu davadan beraat edersem karşı tarafan tazminat alabilirmiyim
Cevap: Santaj Davası Haksız Yere Suçlanıyorum
Geçmiş olsun. sen; "Ortada santaj yok" diyorsun ama, savcı iddiananesinde suç cep telefonları mesajında sabit olunduğunu söylüyor..