Başka bir erkekle ilişki dava ne tür olmalı
şuanda 3 yıllık yasar sürenin dolmasını bekliyorum ama bu arada çocuklarımı görmeye gittiğimde hanım ;
benimde görüştüğüm birkaç kişi var evlenmeyi düşünüyorum dedi bunu çokda inanmadım fakat geçen hafta annem sahilde el ele bir adamla görmüş ve çok şaşırmış
bu durumda 3 yılık zamanı beklemeden evlilik birliği temelinden sarsılmıştır diye dava açsam ve şahitlerimle onu başka bir adamla görüldüğünü iletsem boşanabilirmiyim.
kadının amacı süründürmek boşanmamak nafaka almak
şahitlerim başka bir erkekle gördüğünden bu ifade yeterli olurmu yoksa takip edip resim mi çekeyim
Re: Başka bir erkekle ilişki dava ne tür olmalı
Alıntı:
LAMPART58 rumuzlu üyeden alıntı
şuanda 3 yıllık yasar sürenin dolmasını bekliyorum ama bu arada çocuklarımı görmeye gittiğimde hanım ;
benimde görüştüğüm birkaç kişi var evlenmeyi düşünüyorum dedi bunu çokda inanmadım fakat geçen hafta annem sahilde el ele bir adamla görmüş ve çok şaşırmış
bu durumda 3 yılık zamanı beklemeden evlilik birliği temelinden sarsılmıştır diye dava açsam ve şahitlerimle onu başka bir adamla görüldüğünü iletsem boşanabilirmiyim.
kadının amacı süründürmek boşanmamak nafaka almak
şahitlerim başka bir erkekle gördüğünden bu ifade yeterli olurmu yoksa takip edip resim mi çekeyim
Bu Admin in notu.. Bir başka üyenin sorusuna verdiği bir yanıt.
Yeni bir boşanma nedeni oluştuğu takdirde yeni bir dava açmak mümkündür.
Tabii ispat en önemli unsur boşanma davalarında. Sizin yerinizde olsam takip eder elele fotoğraflarım. Hatta birliktelikleri varsa aynı eve girip çıktıkları, beraber yaşadıkları vs. gibi öğrenirim. Karşı taraf yani diğer erkek hakkında da bilgi edinin. ne iş yapar, adı soyadı, işi gücü, adres, telefon numaraları, msn-mail adresi gibi.. Sonrada elinizdeki delillerden kesin emin olduktan sonra açın boşanma davasını. Karşı tarafı yani erkeği de tanık gösterin. İsteyin telefon kayıtlarını. Koyun fotoğrafları delilleri.. Sonrada boşanın..
Geçmiş olsun.. Hala evlisiniz ve kanun hükmü açık... diyorki ..."eşler ..........ve birbirlerine sadık kalmak zorundadır"
cevabınız için çok teşekkür ederim ben boşanmak istiyorum artık çok yoruldum ama iki kız çocuğumuz var ve onların psikolojileri için açıkçası bunu yapsammı yapmasammı çok düşünüyorum ama herhalde haziran 2009 u bekleyip yine aynı davayı şid geç sebebi ile açsam daha doğru olur mu
Sanırım eşinize zina sebebi ile dava açmak istemiyorsunuz. Çünkü ispatlasanız bile çocuklarınızın psikolojileri bozulur diye düşünüyorsunuz.
Alıntı:
LAMPART58 rumuzlu üyeden alıntı
cevabınız için çok teşekkür ederim ben boşanmak istiyorum artık çok yoruldum ama iki kız çocuğumuz var ve onların psikolojileri için açıkçası bunu yapsammı yapmasammı çok düşünüyorum ama herhalde haziran 2009 u bekleyip yine aynı davayı şid geç sebebi ile açsam daha doğru olur mu
Haziran 2009'da neden genel şiddetli geçimsizlik değil, fiili ayrılık olacak.
Ayrıca bu davada kusur araştırması yapılmadan muhtemelen talep etmesi halinde eşinize yoksulluk nafakası ve tazminat, her halukarda çocuklarınıza iştirak nafakası ödemeniz gerekecek.