Muhsin Yazıcıoğlu'nu Taşıyan Helikopter Düştü!
http://img1.loadtr.com/b-245222-MUHS...YAZICIOGLU.jpg
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu Kahramanmaraş'tan Yozgat'a götüren helikopterin inmek üzere olduğu sırasında kaza geçirdiği ,helikopterdeki kişilerin yaralandığı belirtildi.
Helikopterde Muhsin Yazıcıoğlu ve Pilot Kaya İstektepe ile birlikte BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, Murat Çetindağ ve İHA Sivas muhabiri İsmail Güneş ile ismi alınamayan başka bir kişinin helikopterde olduğu belirtildi.
Ayrıca, Akp,Chp,Mhp de seçim mitinglerini bugün ve yarın için iptal ettiğini açıkladı.
(Alındıtır,sitelerden derlenmiştir.)
Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü
Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü 26 Mart 2009
DHA - hurriyet.com.tr 26 Mart 2009 Perşembe
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kahramanmaraş'tan Yozgat'a götüren helikopter inişi sırasında düştü. Helikopterde 6 kişi vardı. Helikopterin düştüğü haberinden sonra devamlı olarak "Enkaza ulaşıldı...
Yazıcıoğlu ve yanındakiler hafif yaralı...Yazıcıoğlu'nun ayağı kırıldı, şu anda ambulansla hastaneye getiriliyor" şeklinde çeşitli haberler geldi. Ancak 18.30 itibari ile Başbakanlık kaynakları ve İçişleri Bakanlığı kaynakları helikopterin enkazına dolayısıyla Yazıcıoğlu ve beraberindekilere henüz ulaşılamadığını açıkladı. Jandarma yetkilileri ise, asker korucu ve vatandaşların arama çalışması başlattıkları fakat bölgede fırtına başladığını açıkladı. Partisi de herkesi dua etmeye davet etti.
Re: Muhsin Yazıcıoğlu'nu Taşıyan Helikopter Düştü!
Yaklaşık 28 saat olmasına rağmen şu an elde edilen hiçbir sonuç yok, bırakın enkazı, sağ mı ölümü onlar bile belli değil !
Kapalıyken dinlenebilen cep telefonlarına teknolojik imkan varken nasıl baz istasyonlarından sinyal yeri tespit edilemiyor,
Şuan Türkcell in bile böyle hizmeti var,buda çok önemli bir hizmet,
Turkcell’den yapılan yazılı açıklamada, ”NEREDEYIM” yazıp 7777′ye gönderen Turkcell müşterilerine kısa mesajla, yaklaşık olarak bulundukları yerin adres bilgisi, tahmini coğrafi koordinatları, en yakın yerleşim veya hizmet noktasına kuş uçuşu yaklaşık uzaklığı ve ilgili hizmet noktasının telefon bilgisi ile polis, jandarma ve acil hizmetler,hastane telefonlarının anında iletileceği belirtiliyor.
Az önce Ntv'deki Yorum Farkı nı izledim,Ordada bu konudan bahsediliyordu.Güneydoğu yu BBG evine çevirdiler diye basında haberler vardı,Havadan kaç km mesafeden fotoğrafları bile çekilebildiği v.s. anlatılıyordu.
Dağdaki teroristler her an izlenebilecek yatırımların olduğu, insansız uçakların v.s. gibi bir çok teknolojik imkanlardan söz ediliyordu,
Tahmini yer koordinatları bile belli olan bir helikopter nasıl bulunamıyor hayret verici, bunu bulamayan teknolojik yatırım,dağdaki yürüyen insanı nasıl bulacak diye düşünmeden edemiyor insan...
Alıntı:
Mehtap Deniz rumuzlu üyeden alıntı
Neden bulunamadığına dair bir yorum yapmayayım da neden düştüğü belli. Bu saatten sonra bulunsa ne olacak!? Yazık! Gitti yine beş tane can! Çok yazık!
12 Eylül 1980 ihtilalinin ardından Mamak Cezaevine konulan ve 7,5 yıl demir parmaklıklar ardında kalan Yazıcıoğlu'nun kaleminden dökülen şiir, özlem, hüzün ve duygu yüklü.
İşte Yazıcıoğlu'nun Mamak Cezaevi'ndeyken yazdığı ve okuduğu
Üşüyorum' şiiri
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum
Gözlerim parke parke taş duvarlarda
Açılıyor hayal pencerelerim
Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum
Kekik kokulu koyaklardan aşarak
Güvercinler ülkesinde dolaşıyor
Bir çeşme başı arıyorum
Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp
Mis gibi nane kokuları arasında
Ruhumu dinlemek istiyorum
Zikre dalmış her şey
Güne gülümserken papatyalar
Dualar gibi yükselir ümitlerim
Güneşle kol kola kırlarda koşarak
Siz peygamber çiçekleri toplarken
Ben çeşme başında uzanmak istiyorum
Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum..
Muhsin YAZICIOĞLU
Sesinden...
İnternethaber
Bence bu helikopter kazasının arkasından da malesef yıllar sonra aydınlanacak bazı şüpheler ve güçler var eğer sadece haberleri birazcık daha iyi ve bilinçli seyrederseniz çarpık ve birbirini tutmayan olayları sizlerde görebilirsiniz.
Alıntı:
albay45 rumuzlu üyeden alıntı
Bence bu helikopter kazasının arkasından da malesef yıllar sonra aydınlanacak bazı şüpheler ve güçler var eğer sadece haberleri birazcık daha iyi ve bilinçli seyrederseniz çarpık ve birbirini tutmayan olayları sizlerde görebilirsiniz.
Bilginizi bizimle paylaşın.
Alıntı:
albay45 rumuzlu üyeden alıntı
Kesin ergenkoncuların işi bu. Gerçi onlar içerdeler ama olsun. Marslılarla işbirliği yapmıştır bunlar!!!
Enkaza Ulaşıldı: Kurtulan Yok
Enkazın bir uçurumun dibinde olduğu ve fiziki olarak henüz ulaşılamadığı, fakat fotoğraflardan kazadan sağ kurtulanın olmadığı izlenimi edinildiği bildirildi. http://www.tumgazeteler.com/?a=4872084
İnanamıyorum bu habere nedense...