Kredi Kartı Borcu (Son 2 gün)
Öncelikle merhabalar,
Ben üniversite öğrencisiyim ve 350 TL kart borcum var, 3 aydır hiçbir şekilde ödeme yapamıyorum. Bankadan aradılar ve cuma gününe kadar 70 TL asgari ücreti ödemem gerektiği yasal takibin başlayabileceğini söylediler. Sizlere sorum bu ücreti önümüzdeki hafta yatırmam bir sorun yaratır mı? Yasal takibe alındığım zaman borcun tamamını yatırma gibi bir zorunluluk var mı? Cevaplarsanız çok mutlu olacağım.
Re: Kredi Kartı Borcu (Son 2 gün)
Soruma yanıt alamamanın nedeni umarım kart borcumun düşük olması değildir. :) Takdir edersiniz ki 350 TL'lik borç içinde avukatlık olmak istemiyorum. Sadece 2 gün içerisinde zor olacağı. Cuma gününe kadar ödeme yapmazsam yasal süreç başlamış olur mu? Lütfen yardımcı olun. :rolleyes:
Miktar az ama avukata verildi ise başlar derim.Çünkü avukat arkadaşlarında aralarında fark var miktarı az bulanda olur yada normaldir diyende.Yani takip açan olabilir.İmkanınız varsa ödeyiniz.Çünkü icra takip avukatlık masrafı derken 350 TL olur bilmem kaç TL.
Anladım, teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Bir sorum daha olacak ama takip başladığı andan itibaren borcun tamamının ödenmesi zorunluluğu var mı?
Valla tamamını ödersen bence çok iyi edersin çünkü taksite yapsan bu seferde derler zaten borç kaç para diye.