Netten Dolandırıldım Ne Yapmam Lazım?
Saygıdeğer Avukatlar...
İnternetten dolandırıldım ne yapmam lazım?
1 hafta önce forum sitesinde karetekid nickli şahısla paypal(dolar) alımı için anlaştık.
Ben ilk önce interaktif bankacılık sitesine girip 240 lira gönderdim.
Bunun karşılığı olan 180$ ı bana göndermedi.
Dolandıran kişin telefon numarası,banka bilgileri bende mevcut.
Birde bana mail attı lütfen mesajlaşmalarımızı forumda paylaşmamı söledi.Pazartesi göndercem paranı yazmış ama göndermedi.
Avukat arkadaşlar benim ne yapmam lazım?
Re: Netten Dolandırıldım Ne Yapmam Lazım?
Avukatınıza başvurabilir, sebepsiz zenginleşme davası açabilir, Cumhuriyet Savcılığı'na dolandırıcılık suçu dolayısıyla başvurabilir veya ilamsız icra yoluyla alacağınız için tahsilat talebinde bulunabilirsiniz.
Avukata başvurursam yaklaşık kaç para ister?
Peki hocam
Bu dava nekadar sürer
Paramı geri alabilirmiyim
Alıntı:
makaleus rumuzlu üyeden alıntı
Saygıdeğer Avukatlar...
İnternetten dolandırıldım ne yapmam lazım?
1 hafta önce forum sitesinde karetekid nickli şahısla paypal(dolar) alımı için anlaştık.
Ben ilk önce interaktif bankacılık sitesine girip 240 lira gönderdim.
Bunun karşılığı olan 180$ ı bana göndermedi.Dolandıran kişin telefon numarası,banka bilgileri bende mevcut.
Birde bana mail attı lütfen mesajlaşmalarımızı forumda paylaşmamı söledi.Pazartesi göndercem paranı yazmış ama göndermedi.
Avukat arkadaşlar benim ne yapmam lazım?
Hiç kusura bakmayın ama sizin avukattan önce biraz akıla fikire ihtiyacınız var. İnternet üzerinden tanıdığınız birine güvenip 180$ almak için 240 TL gönderiyorsunuz.
Doların son bir haftadaki yaklaşık kuru nedir? Minimum 1.670 diyelim. Size önerilen fiyat nedir? 1.333 TL.
Bu kişi piyasada en az 1.670 ten bozdurabileceği Doları 1.333 ten neden size satsın? Hiç aklınıza gelmedi mi? Bu tür dolandırıcılara nasıl fırsat veriyorsunuz akıl alır gibi değil. Geçmiş olsun.
Lütfen sorularıma cevap verin akıl vermeyin
Alıntı:
makaleus rumuzlu üyeden alıntı
Lütfen sorularıma cevap verin akıl vermeyin
Sayın makaleus,
Tüm iletilerin cevaplanması şeklinde bir taahhüt altında değiliz.
Somut olayınız dolayısıyla avukatınıza başvurabilirsiniz.
Avukatlık ücretleri, Türkiye Barolar Birliği'nin resmi internet sitesinde mevcut olduğu gibi aşağıdaki linkte de mevcuttur:
https://www.hukuki.net/modules.php?na...threadid=49525