8 yıllık tecrübem var, 3 yabancı dil biliyorum, yurtdışında eğitim aldım,
burada büyük bir avukatlik bürosunda iş arıyorum
maaş beklentim sorusuna hangi aralıkla cevap verebilirim ve maaşlar ortalama ne düzeyde
Printable View
8 yıllık tecrübem var, 3 yabancı dil biliyorum, yurtdışında eğitim aldım,
burada büyük bir avukatlik bürosunda iş arıyorum
maaş beklentim sorusuna hangi aralıkla cevap verebilirim ve maaşlar ortalama ne düzeyde
İş başvurusu yaptığınız yerin mutlaka sizi görüşmeye aldıkları görev için planlayacağı bir ücret olacaktır.Düzgün çalışan bir işyeri minimum ve maksimum ücret aralığını değiştirmez ve sizin yetkinliğinize uygun bir ücreti zaten size vermesi gerektiğini bilecektir.Hiç bir çalışan standartların altında verilen bir ücret ile uzun vadeli işyerine katkı sağlamaz.Bunun bilincinde olan işyeri doğru işyeridir ve bence en doğrusu kendi standartlarınızı minimum ve maksimum olarak planlayıp ikisinin ortası bir rakamı sunmanız ve karşınızdakilerin size sunacağı rakamın sizi tatmin etmesi durumunda işi kabul etmenizdir.Kişiye özel fiyat ayarlamaları yapılan işyerleri size pek fazla bir şey kazandırmaz.İyi işyeri kişiye göre iş değil işe göre eleman alır ve bu durumda da hem maaş hem de sosyal hakları ile ilgili standartları olmalıdır.
Başarılar dilerim
Hepinize çok teşekkür ederim anladığım kadarıyla bu konuyu fazla kasmamam gerek hepinize başarılar dilerim