İşveren hepimize küfür etti.
Arkadaşlar benim çalıştığım 'A' şirketi 2008 mart ayında battığını belirterek ismini değiştirdi. Fabrikada çalışan 2 işçi üzerine devrettiler. Kağıt üzerinde bu iki işçinin üzerinde görünüyor. Ama yine eski şirketin patronları duruyor. Bu şirket devrinde işçileri topladılar ve hiç birinizin hakları ölmüyor herkes çıktığı zaman tazminatını falan alacak dediler. 2 gün önce paramızı alamıyoruz diye eylem yaptık işe gittik ama çalışmaya başlamadık. Mesai bitimine kadar bekledik. Bu sırada avukat çağırmışlar ve ben dahil 4 kişi hakkında tutanak tutturmuşlar tazminatsız olarak işlerine son verilmiştir diye. Sonra eski şirketin patronu toplantı yaptı ve toplu iş bırakırsanız benim işime gelir dedi. Tutanak tutulan arkadaşlardan biri sen 6 aydır işçilerin ücretlerini ödemiyorum diye tutanağa ekle ben imzalarım dedi. Bu sözleri duyan işveren arkadaşımıza küfür etti ve odadan kovdu. Küfür edince hepimiz birlikte odayı terkettik. Ses kaydını telefona kayıt ettik yani ettiği küfürleri falan. Fakat bize küfür eden şirketin eski patronu resmiyette fabrika ile hiç alakası yok.
Nereye başvurabiliriz. 25 kişi şu an da mağduruz. Bir kaç kişi ile görüştük hiç bir hak talep edemezsiniz diyorlar. Lütfen acil yardım edin!
Re: Arkadaşlar Acil Yardım!!!!!!
Alıntı:
muzo1982 rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar benim çalıştığım 'A' şirketi 2008 mart ayında battığını belirterek ismini değiştirdi. Fabrikada çalışan 2 işçi üzerine devrettiler. Kağıt üzerinde bu iki işçinin görünüyor. Ama yine eski şirketin patronları duruyor. Bu şirket devrinde işçileri topladılar ve hiç birinizin hakları ölmüyor herkes çıktığı zaman tazminatını falan alacak dediler. 2 gün önce paramızı alamıyoruz diye eylem yaptık işe gittik ama çalışmaya başlamadık. Mesai bitimine kadar bekledik. Sonra eski şirketin patronu toplantı yaptı ve toplu iş bırakırsanız benim işime gelir dedi. Arkadaşlardan biri sen 6 aylık biriken ücretlerimizi öde biz çıkarız dedi. Bu sözleri duyan patron arkadaşımıza küfür etti ve odadan kovdu. Hepimiz birlikte odayı terkettik. Ses kaydını telefona kayıt ettik yani ettiği küfürleri falan. Fakat bize küfür eden şirketin eski patronu resmiyette fabrika ile hiç alakası yok.
Nereye başvurabiliriz. 25 kişi şu an da mağduruz. Bir kaç kişi ile görüştük hiç bir hak talep edemezsiniz diyorlar. Lütfen acil yardım edin!
Site kuralları gereği acil yardım,ve benzeri başlıklarını kullanmak yasak.Bence başlığınızı değiştirin