-
İftira ve tehdit
İlk önce olayı kısaca anlatayım
ben evliyim ve iki çocuğum var.eşim evlatlık verilmiş.bu yüzden hiçbir akrabası buna sahip çıkmıyor.konuya gelirsek.eşim bundan iki ay önce iki çocuğumuda alarak kayboldu.aynı gün benim çalıştığım yerde başımızda amir olan şahısta kayboldu.bende bu durumu savcılığa bildirdim.kayıp diye ve o zamanlar değer verdiğim insanlar bana bu kadın o adamla gitti zaten seni sevmiyor dediler tabi ben araştırmalarıma devam ettim.eşimede ulaşamıyordum. buda beni fazlasıyla endişelendiriyordu.tam bi telefon numarası buluyorum ulaşmadan hattı kapattırıyorlardı. en sonunda eşim bana mesaj attı çocuklar iyi ama sen bu işin içinden çıkamazsın poliste çıkamaz.bunlar çok belalı insanlar diye bende bi şekil irtibata geçtim eşimle. beni arama farkedilirse hattı kapatırlar diye mesaj attı bunların hepsi telefonda kayıtlı ve işi öğrendimki bu adam eşimi benim amirim ya o yüzden yolda görmüş eşine götüreyim diyerek çocuklarla birlikte arabaya almış.ondan sonra eşi ceza evine girmiş bir yeğeninin evine bırakmış bayanların olduğu yere ve eşini öldürürüm bu işi kurcalarsan veya kaçarsan çocuklarında zara görür diye tehdit etmiş ve hatlarını alıp rehberini kendi telefona kopyalayıp kartı kırmış.bu arada ona durmadan eşin seni boşadı gidecek kimsen yok gidersen bütün akrabalarını ararım iftira atarım deyip durmuş.benle irtibata geçince benim de allah ondan razı olsun bi dostum vardı hep benle oldu herşeye beraber koşturduk bu benimde meselem diyordu eşiyle eşimde samimiydi bu kadın bunu yapmaz diyordu .onunla konuştum ve eşime bişekil sahipsiz bırakmayalım dedik.ve kimse ona sahip çıkmadı ama biz bişekil onu aldık ordan sakladık işin içinde neler var bilmediğimiz için bizde olduğunuda söylemedik kimseye ve eşimin kaybolduğu günden itibaren bu adam benim ve eşimin bütün akrabalarını arayarak ben jandarmadan arıyorum bu kadın benim yuvamı yıktı eşyalarımı aldı paralarımı çaldı namussuz ve daha ne aşağılıyıcı sözler kullanmış bizim akrabalarda inanmış jandarma deyince tabi bu arada ben savcıyla görüştüm bu adam hırsızlıkla suçlamış diye savcıda baktı hiç bir suç duyurusu yok adamda benim şikayetim üzerine savcıya ifade vermekten kaçıyor.bunlar benim güvendiğim dostummun evinde kalıyoruz diye savcılığa olayı anlatıp ifadesini verdi savcı şikayetçi olma en çok kadın olarak sen zarar görürsün demiş ve olayı anlatarak şikayetçi değilim yazdırmış ama bu adam şu an hala benim dostumu arıyor telefonu açmıyor mesaj atıyor bu kadın hırsız ve namusunu lekeleyecek sözler yazıyor eşimin gidecek kimsesi yokya bizde sahip çıkmazsak başka hiç çaresi yok.hatta bu adamın resmi eşi dostumun eşi hakkında bile iftira atıyor bu adam senin karınla bile ilişkisi oldu resim varmış falan diye. bunların hepsini savcılığa bildirdik mesajlarla birlikte hatta bu adam benim iş yerime geldi tehdit etti onu bile polise bildirdik yani çok yüzsüz ve çirkef bi insan aslnda kaba kuvvet uygulasak hallour ama biz resmi yollardan gidelim diyoruz ve şu an benim dostumu heryerden sıkıştırıyorlar mafya bile devreye girdi sen bu işe girme ve ben burayı terkedecekmişim bu kadını boşayacakmışım vs.bu adam şimdi eşim hakkında bütün akrabaların ve her tarafa bunun hakkında namusunu alçaltıcı sözler,hırsızlık iftirası atıyor ve halen hiç bir suç duyurusundada bulunamıyor.çünkü ispatı yok. hatta eşimde 4 bilezik vardı iki tanesini almış kredi kartını yatırmış.bilezikleri ben aldım diyormuş ama biz bunları ispatlayacak şahitlerimiz var biz bu konuda özellikle eşim bu adama hangi davaları açabilir bir kadına bu kadar iftira atmak kolaymı eşim panik atak hastasıydı çok korkuyordu ama bu kadar iftiradan sonra çok sinirlendi ve ne dava açabilirsem açacam diyo bu adamın çevresi geniş polis,adliyeden falan ama yinede benim dik durmam ve sadece kanuni yollardan gitmem birşey yaptıramadı ona biz hangi yolları takip etmemiz lazım özellikle eşim hangi davaları açması lazım avukat arkadaşlardan bilgiler rica ediyorum. bu arada bu adam savcılığa kendi gidememiş avukatı aracılığıyla ifade vermiş ve şu an hala polis arıyor en son beni tehdit etti şikeyimden sonra ama kaldığı yer belli değil ayrıca sorularınızda olursa cevaplarım inş. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
-
Re: İftira ve tehdit
ya kimsenin bi fikri yokmu daha ne yapabiliriz