Kuru sıkı silahımı kaybettim
Merhabalar ben bundan 3 sene once kurusıkı silahimi kaybettim. silah faturali ve uzerime kayitli bende pek fazla ilgilenmedigim icin karakola herhangi bir sikayette bulunmadim ama simdi beni bir korku sardi biri bu silahla bir suc islerse polis silahin benim uzerine oldugunu anlayip herhangi bir ceza vs gibi islem yapar mi? cok tedirginim bu saatten sonra artik ne yapmaliyim bana birsey olmayacagini bilsem yine ilgilenmem simdiden tesekkur ederim...
Re: Kuru sıkı silahımı kaybettim
neyse yine de tesekkur ederim
Emniyette kaydı varsa -silah aldığın yer bildiriyor, yada bildirmiyor- gidip bir sorabilir ve kaybettiğini söyleyebilirsin, yine savcılığa dilekçe verip kaybettim ama şikayetçi değilim diyebilirsin, bunlar zamanında silahın kaybolduğunu ortaya çıkarır ama birşey olmaz bundan o kadar düşünmene gerek yok.
ilginiz için çok teşekkür ederim
Cevap: Kuru sıkı silahımı kaybettim
Kuru siki tabancam kayboldu diye emniyete dilekçe verdim bana 900 tl para cezası kesildi ifademde yanıma aldım dedim ama orda kabiyla demediğim için sanki belime takip götürmüşum sözde diye bana ceza yazmışlar bu cezayı nasıl itiraz edebilirim edersem iptal olurmu peki .