-
Boşanma davası
iyi günler
Eşimle ailem ile beraber kalıyorduk.Eşim ben evde yokken gece geç saatte evden kaçmış.Bana hakaret ve tehdit içeren mesajlar çekti bende savcılık kanalıyla dava açtım.
Belli bir süre sonra da eşim bana boşanma davası açtı. Boşanma sebebi olarak da dayak yediğini öne sürdü.Ben mahkemeye o mesajları ve davayı delil olarak verdim ve dayak yemediğine dair şahitlerimde vardı.Eşimin de dövüldüğüne dair teyzesi abisi anne ve babası şahitti.Benim şahitlerimle aramada hiçbir akrabalık bağımda yoktu.Eşimin şahitlerinin bir kısmı benim dövdüğü bir kısmı da ailemin dövdüğünü iddia ettiler.Son duruşmaya 2 hafta kala başka birisi ile beraberliğini öğrendim.ama o vakte kadar ispat edemedim.Gece kaçtığı için hakim dövüldüğüne kanat getirdi.belli bir miktar nafaka ve tazminat ödememe karar verdi.Karşı tarafın yalan söylediği için davayı 2008 nisan da temyiz ettik ve halen temyiz sonuçlanmadı.Eşimle de halen ayrı yaşıyoruz. Eşimin 2007 ekim den bu yana başka birisi ile beraber yaşıyordu ama ben hiç bir şekilde kanıtlayamadım.Eşim ayrı olduğumuz halde sürekli benim adresi kullanıyor. 2008 kasımda beraber olduğu kişi bunu kovalamış.2009 ocak ayında bu kişiden çocuk doğurmuş.Ben o doğum raporunu ele geçirdim o raporda da benim adresi kullanmış. Benim adresimi kullandığı için eşime karşı herhangi bir hukuki işlem yapabilirmiyim. Temyizde olan bu davaya bu doğum raporunu delil olarak sunma imkanım varmı. Yine aynı kara gelirse temyizden eşime tazminat ve nafakayı bu raporu kullanarak ödememe imkanım varmı.bilgi verirseniz çok sevinirim
-
Re: Boşanma davası
Bu noktaya kadar avukatınızdan profesyonel destek aldınız mı? Duruşmalara kendiniz mi katıldınız?
Temyizdeki dosyaya belge sunamazsınız, yapılacak inceleme ilk derece mahkemesinin vermiş olduğu karar hakkında olacaktır, yeni bir dava görülmemektedir.