-
Biber Gazı ve Darp
Oncelikle herkese iyi gunler dilerim,
Basimdan iki gun once bir olay gecti, ben universite ogrencisiyim sabah okula yanimda bolumden bir kiz arkadasim ile giderken trafige yasak olan bir alanda bize araba carpti. Olayin gectigi yer ise besiktas koy ici yani meydanin araclara yasak kisimi arac ise tupcu arabasi .
Daha sonra sozlu bir tartisma oldu yalniz benden asla bir kufur ya da herhangi kotu bir cumle cikmadi sadece ozur dileyin dedim. Daha sonra iki kisi aractan inerek uzerime gelmeye basladilar araya esnaf girerek cocugun uzerine gitmeyin tarzi bir sey oldu ama onlar esnafi iterek uzerime geldiler birisi tam elini kaldirmis bana vurucakken (yumrugunu sallamis da olabilir cok kalabaliklasmaya baslamisti cunku) cebimdeki biber gazini cikarip sikarak arkadasima da kacmasini soyleyerek kacmaya basladim. Fakat bu insanlar ben kacarken arkamdan once sandalye firlatip daha sonra da beni yakalayarak basima ingiliz anahtari ile vurdular bende her ikisinden de sikayetci oldum. Basimdan ciddi bir bicimde yaralandim. Yalniz kacarken beni darp ettikleri icin basimin arkasindan yaralanmis bulunuyorum bunu da eklemek isterim. Bunun yaninda ellerimde kesik parcalanma ve sislikler var basimi kapamaya calistigim sirada olustular. Daha sonra esnaflar onlari olay yerinden zorla uzaklastirdilar.
Polisler biber gazi kullanmanin yasak oldugunu ama onlarin yaptiginin daha suc oldugunu soylediler bundan baska fazla bir sey demediler. Ben plakayi verdim ifademi de aynen bu sekilde anlattim, suclarini kabul ederlerse seni aramamiza da gerek yok dediler hala da aramadilar. Boyle bir durumun sonunda sonuc ne olur ben Yildiz teknik universitesinde ogrenciyim olayi goren ogrenci arkadasimda var.
Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim.
Not: Klavyem ingilizce Q klavye turkce karakter bulunmuyor bu yuzden cok ozur dilerim.