Telefonla Rahatsız Edilme
Merhaba
Bu siteye yeni üye oldum ve çok faydalanacağımdan eminim. Benim önemli bir sorum var.2 gün önce gecenin bir yarısı ev telefonumdan arandım. Arayan kişi bana inanılmaz küfürler ve hakaretler ederek telefonu kapattı. Beni tanıyordu fakat ben onu tanımıyorum. Kimliği hakkında hiçbir bilgi vermedi. Savcılığa başvursam aranan günü ve saati söylesem acaba o numara bulunabilir mi? Bulunması için tekrar aramasımi gerekir? Telefonum dinlenmeye alınırsa ne kadar süre dinlenir ? Ayrıca numara bulunursa o kişi uyarılır mı ve bana o kişiyle ilgili bilgi verilir mi? Sorularım çok oldu farkındayım. Fakat bu konuyla ilgili en doğru bilgiye buradan ulaşacağımı düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Re: Telefonla Rahatsız Edilme
Alıntı:
miss_asus rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba
Bu siteye yeni üye oldum ve çok faydalanacağımdan eminim. Benim önemli bir sorum var.2 gün önce gecenin bir yarısı ev telefonumdan arandım. Arayan kişi bana inanılmaz küfürler ve hakaretler ederek telefonu kapattı. Beni tanıyordu fakat ben onu tanımıyorum. Kimliği hakkında hiçbir bilgi vermedi. Savcılığa başvursam aranan günü ve saati söylesem acaba o numara bulunabilir mi? Bulunması için tekrar aramasımi gerekir? Telefonum dinlenmeye alınırsa ne kadar süre dinlenir ? Ayrıca numara bulunursa o kişi uyarılır mı ve bana o kişiyle ilgili bilgi verilir mi? Sorularım çok oldu farkındayım. Fakat bu konuyla ilgili en doğru bilgiye buradan ulaşacağımı düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
savcılığa suç duyurusunda bulunduğunda kişinin telefonu tesbit ediliyor.ceza alıyor.
Cevap: Re: Telefonla Rahatsız Edilme
meraba benimde basıma boyle bi sorun var.yaklasık 1 yıldr rahatsız ediliyorum.hatta kız kardesim ve arkadasım da aynı kişi tarafından rahatsız ediliyo.bu kişi bizim mahallede oturmakta.mesajlarında kufur içerikli sözler var.tehditte ediliyorm.ne zaman bi yere gitsem pesimden geliyo.ne yapmam gerek.savcılığa basvrsam 18 den kucuk olduğu içn ceza almıcagından korkuyom.telimde sahıs tarafından kufur içerikli bi kaç msj bulunmakta.18 den kucuk oldugu için ne gibi cezalar alabilir.lutfen cvp yazın