-
Kasten Adam Öldürme
25/09/2008 tarihinde abim bir kafede oturduğu sırada kayınçosu tarafından silahla vurularak öldürüldü abimin yanında olan kuzenimide elinden yaralayarak kaçmıştır.
olayın üzerinden bu kadar süre geçmesine rağmen katil firar ve yakalanamıyor bunun için olayı araştıran polis memurundan bilgi aldığımızda polis memuru bize bu cevabı veriyor(katil hiç ailesini aramıyor eğer cepten arasa hemen yakalanır)
merak ediyorum eğer katil ailesini cepten hiç aramazsa bu hiç yakalanmıycakmık mı?
bu konuda ne şekilde adalet bakanlığınıda bir dilekçe yazabilirim bu konuda gerçekten çok mağdurum yardımlarınızı bekliyorum
-
Re: Kasten Adam Öldürme
dilekçe konusunda bana yardımcı olabilcek biri varmı lütfen...
-
Adalet Bakanlığına dilekçe yazarak sorunu çözemezsiniz. Polis, Jandarma tarafından zaten her yerde aranıyordur. Bu kadr süre yakalanmaması ilginçtir. Siz kendiniz de araştırma yapabilrsiniz. Örneğin nereli olduğu, hangi illerde akrabaları olduğu gibi. Oralarda barınıyor olabilir. Başka yapacak çok şeyiniz yok.
-
polis yeterince araştırmıyor ve hiçbir gelişme olmadığını söylüyor konuyu araştıran memur diyorki abisi yerini biliyor ama söylemiyor :D
polis istediği adamları hastanelik edip öldüresiye dövüyor ama bir cinayet zanlısını yakalamak için abisine soru sormaktan başka bir şey yapamıyor gerçekten sadece gülüyorum