Boşanma davam temyizde ama eşim her yerde benim adresimi kullanıyor
iyi günler
boşanma kararım çıktı ama bazı sebeplerden dolayı davayı 2008 nisan da temyiz ettik ve halen temyiz sonuçlanmadı.Eşimlede halen ayrı yaşıyoruz. Eşimin 2007 ekim den bu yana başka birisi ile beraber yaşıyordu amam ben hiç bir şekilde kanıtlayamadım.Eşim ayrı olduğumuz halde sürekli benim adresi kullanıyor. 2008 kasımda beraber olduğu kişi bunu kovalamış.2009 ocak ayında bu kişiden çocuk doğurmuş.Ben o doğum raporunu ele geçirdim o raporda da benim adresi kullanmış. Benim adresimi kullandığı için eşime karşı herhangi bir hukuki işlem yapabilirmiyim. bilgi verirseniz çok sevinirim
Re: Boşanma davam temyizde ama eşim her yerde benim adresimi kullanıyor
Alıntı:
yorukbeyi77 rumuzlu üyeden alıntı
iyi günler
boşanma kararım çıktı ama bazı sebeplerden dolayı davayı 2008 nisan da temyiz ettik ve halen temyiz sonuçlanmadı.Eşimlede halen ayrı yaşıyoruz. Eşimin 2007 ekim den bu yana başka birisi ile beraber yaşıyordu amam ben hiç bir şekilde kanıtlayamadım.Eşim ayrı olduğumuz halde sürekli benim adresi kullanıyor. 2008 kasımda beraber olduğu kişi bunu kovalamış.2009 ocak ayında bu kişiden çocuk doğurmuş.Ben o doğum raporunu ele geçirdim o raporda da benim adresi kullanmış. Benim adresimi kullandığı için eşime karşı herhangi bir hukuki işlem yapabilirmiyim. bilgi verirseniz çok sevinirim
Kararın temyize hangi gerekçe ile gönderildiği mühim. Boşanma davanızı hangi gerekçe ile açtığınız. Davayı kimin açtığı da. Ciddi iddialarınız var. Eğer bu iddialara ve bilgilere rağmen bri an evvel bitsin düşüncesi ile hareketsiz kalacaksanız, adresinizin halen kullanılıyor olmasına da ses çıkartmayın. Karar onandıktan sonra geekli işlemleri yaparsınız.
Eşinizin doğum yaptığını ve doğum raporunun ele geçirdiğinizi söylemişsiniz. Demekki eski eşinizin eylem ve birliktelikleri ile bu beraberliklerin sonuçlarını taip ediyrosunuz. Hangi amaçla sırf bilgi olsun diyemi yoksa eldeki bilgi ve bulguları kulanmak amacıylamı?
Eğer kullanacaksanız bunu da bir avukat ile görüşerek yapınız.
Boşanma davasını siz açtı iseniz, gerekçesi sadakatsizlik, zina vs ise temyizdeki dosyanıza ara savunma olarak o doğum belgesini sunabilirsiniz diye umuyorum.
Velevki dava sebebi bunlar değil, yada temyizdeki dosyaya bu belgeyi koyamıyorsunuz, boşanma gerçekleşmediğine göre ve yeni bir durum oluştuğuna göre bu durum ayrı bir boşanma davası sebebidir. Tazminat da alabileceğiniz bir boşanma davası açabilirsiniz. Bu daha avantajlı yapar sizi.
Ama tabii tüm bunları bir avukatla görüşerek yapmanızda özellikle rica olunur..
Geçmiş olsun..