İyi gunler sitenizi ilgiyle herzaman takip ediyorum insanlara yardımcı olmanızı takdire şayan buluyorum uzatmadan konuya gireyim..
Benim bir arkdaşım var ve kendisine takılan bir cocukdan tehdit alıyor ve mahkemelik oldular sonunda arkadaşımın ailesine söyluyemiyeceği okulla ilgili problemleri var ve bu cocuk arkadaşıma benımle cıkmassan problemlerini ailene söylerim falan diye tehdit ediyordu ve arkadaşımın evının onune geliyordu silah sesleri dinletiyormuş bir gun arkadaşımın evinin onune gelir bu şahsiyet ve ziline basar babası cıkar balkona ve bu cocuk kufur eder babasına babasıda aşşağıya inince bu cocuk kaçar ve kaçarken alkollü olduğundan 11 tane arabaya vurur ve bu olay emniyete intikal eder arkadaşımda olayları anlatır bunun kendisini tehdit ettiğini ve silah sesleri dinlettiğini söyler ve mahkemelik olurlar mahkeme 2 ay ileri tarihe atmış bu sure zarfında bu cocuk arkadaşımın tel numarasını bularak şöyle bir mesaj ceker..
senın sorunlarını ailene söylemıyeceğim ama şartlarım var diye acıkcası bu mahkemenın sonucu ne olur bu cocuk ceza alırmı ? bu işin sonu nereye varır?arkadaşım ne yapmalı inanın cocuk cıkmaza girdi hukuki olarak neler yapılabilir yol gösteren hukucu arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.