Belirsiz İş Sözleşmesi ve Küresel Ekonomik Kriz

Mayıs 2004 yılında şuan calıştığım özel şirkette çalışmaya başladım.İşe başlarken hiç bir sözleşme ne yapılmadı.Yıllar gecti daha sonra iş yeri kurumsallaşmaya başladı.Bunu sonucu İnsan Kaynakları Müdürü Alındı.İşe başaldıktan ( İK Müdürü ) belirili bir zaman sonra haziran 2006 tüm calışanlara sözleşme yapıldı.Bana Belirsiz Süreli İş sözleşmesi yapıldı.O zamandan tek aklımda kalan maaş bölümünde üçret yazmıyordu.Zaman gecti.Bu günlere geldik.Sonuc olarak gecen sene 2008 maaşlarımıza zam yapılmadı.bu sende krizi bahane ederek yine maaşlarımıza zam yapılmadı.İki yıldır zam almadan 2007 maaşı ile calışmaktayız.
     Sözleşmelerimiz yapılırkende 2006 Haziran tek nusaydı.Calışan bizlere ikinci nusayı vermediler.Sözleşmelerin iki nüsa halinde olması gerkmiyormu.
Maaşımıza iki yıldır zam yapılamaması iş feshi hakkı doğururmu.
Yapılan sözleşmelerin tek nüssa olması ve maaş bölümlerine o zaman boş bırakılması bunun sonucu ola bilirim.
Belirsiz Süreli İş sözleşmelerimizi ikinci nüssasının olmaması ve bize verilmemesi yasal sürecte bizlere neler kazandırır.
    Gelelim küresel krize,bunu bahene ederek bir cok arkadaşımızı işten cıkartılar.Ama onları cıkartıktan sonra siğortasız işci aldılar, günlük yemeyeci insanlar.
Sitenizdede okuyorum ve bircok web sitelinde bu konularla ilğili bir cok yazı okuyorum.Krizi bahene ederek bundan rant sağlamaya calışan bu iş verenleri durduracak bir güc yokmu.
    Biz calışanalar olarak hiç mi bizlerinde dayana bileceğimiz gercek anlamada bize güven vere bilecek bir kurum yokmu.
Herkese Saygılarımı Sunarım.