Almanya konsoloslugundan ticari vize reddi yiyince hangi hukuk yoluna başvurulur???
Arkadaşlar Almanya Konsoluoslugu na ticari vize için başvurdum fuara gidecektim. Vize başvurum sebep açıklanmadan rededildi. Bunu için hangi mahkemeye başvurmam gerekir ilgili arkadaşlar cevap yazarsa çok sevinirim.
Re: Almanya konsoloslugundan ticari vize reddi yiyince hangi hukuk yoluna başvurulur???
türkiye'deki mahkemelerin yabancı bir konsolosluk üzerinde herhangi bir yaptırım gücü olamaz.
Re: Almanya konsoloslugundan ticari vize reddi yiyince hangi hukuk yoluna başvurulur???
Türkiye ile ilgili ülkeler arasinda imzalanan Katma Protokol uyarinca, konuya vakif bir avukat yardimiyla Alman mahkemelerine basvurmaniz icap eder.
Cevap: Almanya konsoloslugundan ticari vize reddi yiyince hangi hukuk yoluna başvurulur???
arkadasim zamaninda banada 2 kase vurmuslardi vize vermediler yani kesinlikle aciklamada yapmazlar vermezlerde sen hollanda konsoloslugdan al hemen verir
Cevap: Almanya konsoloslugundan ticari vize reddi yiyince hangi hukuk yoluna başvurulur???
Alıntı:
diabloman rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar Almanya Konsoluoslugu na ticari vize için başvurdum fuara gidecektim. Vize başvurum sebep açıklanmadan rededildi. Bunu için hangi mahkemeye başvurmam gerekir ilgili arkadaşlar cevap yazarsa çok sevinirim.
aradasim bende zamaninda 2 kirmizi kase yedim onlar aciklama bile yapmaz ama ertesi gun hemen hollanda konsoloslugundan aldim sende oyle yap