Boşanma nedeni ile Nafaka
Merhaba,
2.5 yıl süren boşanma davamda mahkeme aylık 125 tl nakafa ödeme karar verdi.
evliliğim 8 ay sürmüştü. Geçimsizlikten dolayı ayrıldık, Kız tarafı kocalık görevlerimi yerine getirmiyorum diye dava açtı.
Davaya tuttuğum avukat gitti.
1.5 yıldır çalışmıyorum halende iş bulamadım, nafaka ödemek istemiyorum.zaten daha önce çalıştığım ücrette asgari ücretti.
Avukatım temyiz e gitsek bile bir sonuç çıkmayacağını söylüyor.
Bu nafaka kararını kaldırtamazmıyım,
Bu konuda bana akıl vermenizi rica ediyorum.
teşekkürler,
saygılar.
Re: Boşanma nedeni ile Nafaka
125 tlye kurtulmussun op basına koy...
benım yazdıgım forumları okumanı ısterım o zaman ıcınız rahatlar...
Re: Boşanma nedeni ile Nafaka
Alıntı:
flashweb rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
2.5 yıl süren boşanma davamda mahkeme aylık 125 tl nakafa ödeme karar verdi.
evliliğim 8 ay sürmüştü. Geçimsizlikten dolayı ayrıldık, Kız tarafı kocalık görevlerimi yerine getirmiyorum diye dava açtı.
Davaya tuttuğum avukat gitti.
1.5 yıldır çalışmıyorum halende iş bulamadım, nafaka ödemek istemiyorum.zaten daha önce çalıştığım ücrette asgari ücretti.
Avukatım temyiz e gitsek bile bir sonuç çıkmayacağını söylüyor.
Bu nafaka kararını kaldırtamazmıyım,
Bu konuda bana akıl vermenizi rica ediyorum.
teşekkürler,
saygılar.
Davaya tuttuğum avukat gitti demişsiniz. Keşke sizde davaya gitseydiniz. Çünkü davanız sizi ilgilendiriyor. Hakkınızda mahkemede ne iddialar atılıyor, şahitler neler diyorlar,bunlara karşı ispatlarınız var mı yok mu celseleri takip etmeliydiniz. Sitede bazı üyelerimiz var. Mesela dardayım üyemiz davasının her aşamasını takip ediyor ve ne çabalar göstermiş iddialarını kanıtlamak için. Hukuk mahkemelerinde iddiaların ispatı şarttır. Sadece iddiadan öteye geçmezse,karşı taraf iddialarını ispat ederse -ki sizinki öyle olmuş sanırım, yazdıklarınızdan çok bilgi edinemiyoruz- bu sebeple de hakim böyle bir karar vermiştir. Biz dava dosyanızı bilemiyoruz tabiki.