Samsun ağır ceza mahkemesine itiraz dilekçesi yazacağım
samsun ordu karayolunda gece vakti bir ata çarpma sonucu abim hayatını kaybetti. kaza gecesi arabadaki annem ve babam karayollarından şikayetçi oldular. 3 ay geçti. bu hafta itirazımızın yersiz olduğuna dair mahkeme kararı geldi samsun ağır ceza mahkemesinden. 15 gün içinde itiraz hakkınız var diyor gelen kağıtta. bana bir dilekçe örneği yazabilir misiniz? ben heö karayolları hem de tarım ilçe müdürlüğüne dava açacağım.
Re: samsun ağır ceza mahkemesine itiraz dilekçesi yazacağım. lütfen yardım edin
Davalar teknik bazı hususlar içerir. Mutlaka bir avukata danışmanızı öneririm.
Re: samsun ağır ceza mahkemesine itiraz dilekçesi yazacağım. lütfen yardım edin
Anladığım kadarıyla savcılıkca takipsizlik kararı verilmiş. Verilen karara itiraz ediyorum şeklinde, size göre gerekçeleri de belirterek, ağır ceza mahkemesine hitaben bir dilekçe yazmanız yeterlidir.
Re: Samsun ağır ceza mahkemesine itiraz dilekçesi yazacağım. lütfen yardım edin
evet. takipsizlik kararı verilmişti. zaten şikayetimizin sonuçsuz kalacağını biliyordum. Haklı olduğumu biliyorum. Davayı kazanacağım ve ne gerekiyorsa yapacağım. yardım için teşekkürler. başkalarının canı yanmasın.
Re: Samsun ağır ceza mahkemesine itiraz dilekçesi yazacağım.
samsun ağır ceza mahkemesi başkanlığına
../../2008 tarihinde .... yolunda önüne bir at çıkması sonucu hayatını kaybeden ... ...'ın babası olarak ilgili kurum ve kuruluşlardan davacı olduğumu, bana gönderdiğiniz "kovuşturmaya yer olmadığına dair karar" adlı cumhuriyet savcılığı tebliğine yasal itiraz hakkımı kullanıyorum. .. karayolları müdürlüğü ve ilçe tarım müdürlüğü hakkında .. mahkemesine dava açmak istiyorum. bilgilerinize arz ederim.
Şeklinde bir dilekçe yollayabilir miyim?