Boşanma sebebi ile tazminat
Bugun ıtıbarıyle gondermıs oldugun bosanma kararına ıtıraz sonucum gelmıstır
Karar:ONAMA(10000 maddi,10000 manevi+400 tl nafaka)
Yanı aynen gerı gelmıstır onaylanarak.
Şimdi sormak ıstedıgım sey;
!-Maaşım 800 tl ve 400 nafaka oduyorum ve bu bana hukmedılen 20.000 tl tazmınatın maasımın ne kadarına daha hacız konacagı.çünkü peşin veremeyecegımden.
2-Ailemin evinde oturmaktayım bırlıkte onlarla.Eve hacız gelebılırmı?
3-Karsı taraf ıle pazarlık edıp pesın olarak verme dururmu sozkonusumudur?
4-bu işten nasıl kurtulurum.
Lütfen ufacık dahı bılgısı olan var ise yardımcı olmanız dilegiyle..
Saygılarımla....
Re: boşanma sebebi ile tazminat
Alıntı:
denizasil rumuzlu üyeden alıntı
Bugun ıtıbarıyle gondermıs oldugun bosanma kararına ıtıraz sonucum gelmıstır
Karar:ONAMA(10000 maddi,10000 manevi+400 tl nafaka)
Yanı aynen gerı gelmıstır onaylanarak.
Şimdi sormak ıstedıgım sey;
!-Maaşım 800 tl ve 400 nafaka oduyorum ve bu bana hukmedılen 20.000 tl tazmınatın maasımın ne kadarına daha hacız konacagı.çünkü peşin veremeyecegımden.
2-Ailemin evinde oturmaktayım bırlıkte onlarla.Eve hacız gelebılırmı?
3-Karsı taraf ıle pazarlık edıp pesın olarak verme dururmu sozkonusumudur?
4-bu işten nasıl kurtulurum.
Lütfen ufacık dahı bılgısı olan var ise yardımcı olmanız dilegiyle..
Saygılarımla....
Geçmiş olsun. Bildiğim kadarı ile maddi tazminat taksitlendirilebiliyor ama manevi tazminatta böyle bir şansınız yok.
Ödemezseniz maaşınıza haciz gelir.
Pazarlık etseniz nereye kadar, siz olsanız ödemesi kesinleşmiş 20000 TL yi almak varken neden pazarlık edesiniz.
Kurtulamazsınız..
Geçmiş olsun
Benden yıllarca alacakları yerıne bı anda toplu para alması sozkonuus.
Ayrıca zaten maasımm 800tl yarısı zaten nafaka daha ne kadarına hacız koyacaklarkı?
Valla bende merak ettim şimdi. Maaşınızdan elinize 400 TL kalıyor ve buna da mı haciz koyacaklar tazminat için? Yuh valla ne diyeyim. Hakkaniyetli karar verilmiş demek. Siz artık ömrünüzün sonuna dek bu parayı ödemek için uğraşırsınız. Tabi bu krizde işten çıkmazsanız ne ala!
Yaşasın adalet.
Alıntı:
denizasil rumuzlu üyeden alıntı
Benden yıllarca alacakları yerıne bı anda toplu para alması sozkonuus.
Ayrıca zaten maasımm 800tl yarısı zaten nafaka daha ne kadarına hacız koyacaklarkı?
400 milyonun 100 milyonuna geriye kalan 300 milyon senin.
300 milyonla evlen ev gecıondır yanı oylemı:?
Re: Boşanma sebebi ile tazminat
Çok merak ettim ne yaptınızda bu kadar tazminata mahkum oldunuz? Eğer özel değilse paylaşırmısınız?
İyi akşamlar.
merak ediyorum ne kadar sabırlısınız.?
Zannedersem Türk hukukuda sizin ne kadar sabırlı olduğunuzu merak etmiş galiba.Sabırınızı sınıyorlar gibime geldi
Ne kadar sabırlısınız denizasil bey
Karsı taraf ıle pazarlık edıp pesın olarak verme dururmu sozkonusumudur?
Söz konusudur. Karşı tarafla uzlaşmaya varmak sizi gereksiz icra, avukatlık ve faiz masraflarından kurtarır.
şimdi denizasil al eline kağıt kalem yaz kardeş.
Önce birkaç kez yazdıklarımı oku ve anlamaya çalış ama .Yorgun olduğum için net yazamamış olabilirim.
Sayın Türk adaleti eşimle biz ayrıldığımız için bu kadar tazminat ödemeye mecbur ederek kendiniz ile çelişiyorsunuz.Madem ben 20 bin ytl bir boşanma sonrası tazminata mahkum ediliyorum .Karşı taraf evlilik süresince 20 bin ytl tazminat ödemeyi gerektirecek tavır ve davranışlarda bulunan bir kişi ile evlilik teklifini kabul ederekten ve evlenerekten nikah defterine imza attığı andan itibaren kusurlu davranmıştır.Bu nedenle davacının bana tazminat ödemesi gerekirken ben tazminata mahkum edildim.Mağdur olan kişi benim.Ayrıca Tr de asgari ücret bile 800 ytl seviyelerinde iken neyin 20 bin ytl siymiş bu diye ekleştir. Madem 20 bin ytl lik kusurum var neden ben halen dışarıdayım hapishanede değilim diye belirt.Bu tutarsızlığın acilen düzeltilmesi ve evlilik kurumunun rencide edilmesine önayak bulunan karşı tarafın tarafıma 500 ytl 20 kuruş tazminat ödemesini talep ediyorum ..
Haklarımı gerekirse insan hakları mahkemesinede taşıyacağım diyede dipnot ekle
bunu da kağıtı yan çevirip yaz kağıdın kenarına. Bir evlilik sonucu bir erkek aylık 800-900 ytl kazanıyorken boşanma sonrası 20 bin ytl ödemeye mahkum olacak kapasitede ise zaten o 20 bin ytl yi hiç kazanamaz kazansada o parayı boşandığı eşine ulaştıramaz deyip hay sizin mantık silsilenizi .. .Derdiniz ne sizin diye ekle
Yaz gönder kafaları karışsın ..
ama bence hakim seni boşanmandan dolayı değil evlenmenden dolayı cezalandırmış gibi geldi .
Senin neyine ya evlilik bir daha evlenemeyesin diye ömür boyu kürek çekmeye mahkum ediyorum demişte olabilir.Bellimi olur sonunda bir victor hugo da sen olabilirsin .Herşeyde vardır bir hayır