Yardımınıza İhtiyacım var
Gerçekten yardımlarınıza ihtiyacım var...
Daha önceki yazdıklarımla birlikte eşimden ayrıldım yaklaşık 4 sene oldu...
Geçen bu sene zarfında eski eşim oğluma hiç bir şekilde nafaka ödemedi.Talep ettiğimde ise hakaret dolu sözler duydum.Kendimi toplayınca kanunun oğluma vermiş olduğu hak nedeni ile nafaka için icraya verdim.Ancak karşı taraf ödemek istemiyor.Bahane olarakta avukat vekaleti var diyor...
Ancak asıl sorunum: Karşı taraf bu talebim doğrultusunda oğlunu sürekli görmesine rağmen benim göstermediğimi ve görmek için icraya başvurmuş.Şimdiye kadar ben oğlumu yaşadığım tüm olumsuzluklara rağmen icra kanalı ile babasına vermedim.Bundan sonra oğlunu icra aracılığı ile görecekmiş ancak benim avukatlık ücreti olarak ayda 2 defa 160 toplamdada 320 tl ödemem gerekiyormuş...
Bu nasıl adalet ben oğlumu bu yaşına kadar babasından hiç bir şey görmeden büyüttüm.Velayeti benim üstüme babası görsün diye ben neden icraya para yatırıyorum anlamış değilim...
Bu para onun avukatının ücreti imiş.Ayda 100 tl nafaka yatırmak yerine bana böyle bir icra dosyası açmış...Benim bu parayı ödeme gibi bir zorunluluğum varmı,bana bu konuda yol gösterirseniz çok sevinirim...Teşekkürler
Re: Yardımınıza İhtiyacım var
Hala bir cevap alamadım...Konuyu yanlış bir forumamı yazdım.Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
Teşekkürler...