-
Aslı olmayan şikayet
Aslı olmayan şikayet
--------------------------------------------------------------------------------
Merhabalar. Erkek kardaşimin eşi kocasından boşanmak istiyordu haysiyetsiz hayat sürüyordu birgün evde kardeşimle boşanmak için tartışmışlar kardeşime tekme ve ayakkabı atmış(bu atan bayan yanlış duymadınız)oğlunuda alarak evden giderken tabi kardaşimin haberi yokken ben ve kızım tesadüf kapıda karşılaştık nereye gittiğini sordum benim yüzüme doğru kolunu salladı sanane dedi bende çocuğun okulu var eğitimine engel olma bari çocuğu bırak öyle git dedim(2008 mayıs ayında)bu sırada abimin eşi kızı ve erkek kardeşimde yanımıza geldiler tabi çocuğu bırakmak istemediğini söyledi ve gittiler.olay akşam 9 sıralarında oluyor 30 kilometre yol gittikten sonra tekrar geri gelip gece 3 te hastahaneden darp raporu almış kolunda ufak çizik varmış ertesi günde karakola şikayette bulunmuş tüm ailemizi 5 kişiyi biz şimdiye kadar karakola bile gitmeyen insanlar olarak karakola ifade verdik ve savcı ceza davası açmış mayıs ayında duruşmamız var vursaydık dövseydikte bunları yapmış olsaydı hiç üzülmezdik yapmadığımız için çook üzülüyoruz.Sormak istediğim 1)herhangi ceza alırmıyız..2)avukat tutmak gerekirmi eğer gerekirse 5 kişiyi birden savunabilirmi 3)şahit göstersek olurmu .
-
Re: Aslı olmayan şikayet
cevap veren yokmu arkadaşlar avukatlar bilginiz yoksa cevap vermeyebilirsiniz..
-
Beş kişi birden bir kadının karşısına çıkmakda yanlış. Böyle şeylerde tüm sülale birleşiyor karşı tarafa yapacağını yapıyor ya. Keşke benimde bu kadar kalabalık sulalem olsaydı. Bende bir kızı elde edemedim bukadar kalabalık sülalem olsaydı kesin alırdım. Kimsesizlik zor be zor.
Neyse sorularına cevap :
1) Kadının darp edildiğine dair rapor varsa ceza alırsınız büyük ihtimal.
2) Avukat tutarsanız tuttuğunuz avukat beş kişiyide savunabilir.
3) Şahit dinletebilirsiniz fakat şahidin yalan söylediği anlaşılırsa oda ceza alır.
-
yalancı şahit değil o akşam olayı gören abim de vardı fakat ne hikmetse ondan şikayetçi olmamış.Mahkemeye şahit dinletmek istediğimizi duruşma öncesimi bildireceğiz acaba bilgisi olan varmı.Yoksa duruşma görülürken isteğimizimi söyleyeceğiz.
-
bilgisi olan elbette var. Ama siz olayı önce objektif olarak anlatmayı deneseniz daha iyi olur
-
Teşekkür ederim Av.Ragıp bey olay aynen aşağıdaki gibidir..Ayrıca bilgisi olmayan dediğim gereksiz yapılan yorumlar içindir sizlere değil..
Merhabalar. Erkek kardaşimin eşi kocasından boşanmak istiyordu haysiyetsiz hayat sürüyordu birgün evde kardeşimle boşanmak için tartışmışlar kardeşime tekme ve ayakkabı atmış(bu atan bayan yanlış duymadınız)oğlunuda alarak evden giderken tabi kardaşimin haberi yokken ben ve kızım tesadüf kapıda karşılaştık nereye gittiğini sordum benim yüzüme doğru kolunu salladı sanane dedi bende çocuğun okulu var eğitimine engel olma bari çocuğu bırak öyle git dedim(2008 mayıs ayında)bu sırada abimin eşi kızı ve erkek kardeşimde yanımıza geldiler tabi çocuğu bırakmak istemediğini söyledi ve gittiler.olay akşam 9 sıralarında oluyor 30 kilometre yol gittikten sonra tekrar geri gelip gece 3 te hastahaneden darp raporu almış kolunda ufak çizik varmış ertesi günde karakola şikayette bulunmuş tüm ailemizi 5 kişiyi biz şimdiye kadar karakola bile gitmeyen insanlar olarak karakola ifade verdik ve savcı ceza davası açmış mayıs ayında duruşmamız var vursaydık dövseydikte bunları yapmış olsaydı hiç üzülmezdik yapmadığımız için çook üzülüyoruz.Sormak istediğim 1)herhangi ceza alırmıyız..2)avukat tutmak gerekirmi eğer gerekirse 5 kişiyi birden savunabilirmi 3)şahit göstersek olurmu
-
Teşekkür ederim Av.Ragıp bey olay aynen aşağıdaki gibidir..Ayrıca bilgisi olmayan dediğim gereksiz yapılan yorumlar içindir sizlere değil..
Merhabalar. Erkek kardaşimin eşi kocasından boşanmak istiyordu haysiyetsiz hayat sürüyordu birgün evde kardeşimle boşanmak için tartışmışlar kardeşime tekme ve ayakkabı atmış(bu atan bayan yanlış duymadınız)oğlunuda alarak evden giderken tabi kardaşimin haberi yokken ben ve kızım tesadüf kapıda karşılaştık nereye gittiğini sordum benim yüzüme doğru kolunu salladı sanane dedi bende çocuğun okulu var eğitimine engel olma bari çocuğu bırak öyle git dedim(2008 mayıs ayında)bu sırada abimin eşi kızı ve erkek kardeşimde yanımıza geldiler tabi çocuğu bırakmak istemediğini söyledi ve gittiler.olay akşam 9 sıralarında oluyor 30 kilometre yol gittikten sonra tekrar geri gelip gece 3 te hastahaneden darp raporu almış kolunda ufak çizik varmış ertesi günde karakola şikayette bulunmuş tüm ailemizi 5 kişiyi biz şimdiye kadar karakola bile gitmeyen insanlar olarak karakola ifade verdik ve savcı ceza davası açmış mayıs ayında duruşmamız var vursaydık dövseydikte bunları yapmış olsaydı hiç üzülmezdik yapmadığımız için çook üzülüyoruz.Sormak istediğim 1)herhangi ceza alırmıyız..2)avukat tutmak gerekirmi eğer gerekirse 5 kişiyi birden savunabilirmi 3)şahit göstersek olurmu