Re: Vekalet Verme Hakkında
Alıntı:
burcu-u rumuzlu üyeden alıntı
Babamlar 3 kardeş ve 2 tane evin mal paylaşımı olacak evlerin biraz pürüzleri var ve bunların halledilmesi gerekiyor Babam hasta olduğu için ve yaşı itibariyle uğraşmak istemiyor ve vekaleti bana vermek istiyor Benim sormak istediğim vekalet verme işlemi nereden ve nasıl yapılacak? Evli olmam ve soyadımın değişmesi vekaletin babamdan bana geçmesini engeller mi?
Babamlar 3 kardeş ve 2 tane evin mal paylaşımı olacak evlerin biraz pürüzleri var ve bunların halledilmesi gerekiyor Babam hasta olduğu için ve yaşı itibariyle uğraşmak istemiyor ve vekaleti bana vermek istiyor Benim sormak istediğim vekalet verme işlemi nereden ve nasıl yapılacak? Evli olmam ve soyadımın değişmesi vekaletin babamdan bana geçmesini engeller mi
Re: Vekalet Verme Hakkında
Alıntı:
burcu-u rumuzlu üyeden alıntı
Babamlar 3 kardeş ve 2 tane evin mal paylaşımı olacak evlerin biraz pürüzleri var ve bunların halledilmesi gerekiyor Babam hasta olduğu için ve yaşı itibariyle uğraşmak istemiyor ve vekaleti bana vermek istiyor Benim sormak istediğim vekalet verme işlemi nereden ve nasıl yapılacak? Evli olmam ve soyadımın değişmesi vekaletin babamdan bana geçmesini engeller mi?
Noterden size vekalet verecek... Evli iseniz son isminize vekalet verebilir isterseniz eski isminizi de yazdırınız. Noter size yardımcı olur.