-
Öğretmenim, mağdurum
merhaba 29-09-2008 tarıhıyle bırlıkte özel bir okulun ilköğretım kısmına il ve ilçeden onay alınmak koşuluyla atamam yapıldı ( İLSİS sisteminde il ve ilçeden onay verıldığı gorunuyordu) ancak şubat 2009 da okulumuz aranmış ve ortaöğretım matematık mezunu olduğum için bu sene itibarıyle ilköğretıme atamamın olmayacagını,hata yapıldığını ve atamamın iptal edılecegı bılgısı verıldı.Bu süreçte okulum ortaöğretıme atamam yapılması için başvuru yenıledi.25-02-2009 itibarıyle artık ortaöğretım(lise matematık) kadrosunda gorunuyorum.
Benim sorunum şu; çalıştığım kurumda maaşlarımız ve 2008 yılının vergi iadesi ücretleri verılmıyor.Aralık yarım maaş olmak üzere,ocak,şubat maaşlarım içerde ve kurumdan ayrılmak istıyorum.Ancak eski sözleşmem geçerliliğini yıtırmış oldu mu? yani eylul 2008 te ımzaladığım sozleşmede ilköğretım okulu ile sözleşmem yapılmıştı, şubat 2009 da ortaöğretıme atamam yapılırken yıne aynı kişiye ait lise kısmı için bır sözleşme daha imzaladım. Eğer şubat 2009 da yaptığım sözleşme sadece geçerliyse ben ocak-şubat maaşlarımı nasıl talep edıcem?
ocak-şubat maaşlarımı ödemedıklerınden iş akdımı fesh etmek istıyordum tek taraflı ama şimdi bunu yapmaya hakkımın olup olmadığını bilmiyorum.
Önümde devletın mart ataması var ve önumuzdekı hafta yapılacak orda atanırsam ne şekilde burdan ayrılabılırım önümü görmem için aydınlatabılırsenız çok sevınırım.
İlgilenen herkese teşekkür ederim.