Re: Sadece 300 TL ceza mı?
Türkiye'de uygulanmayan, hafif kalan diger bircok ceza gibi bu tür eylemler neticesinde de, sahsi fikrime göre 2 yildan 5 yila kadar hapis cezasi verilmeli. Bir gün hukukun üstünlügü güzel ülkemde kabul edilirse belki bu da gerceklesebilir...
Re: Sadece 300 TL ceza mı?
İhtiyacını daha ucuza halledebilirdi, kimbilir belki bu da bir çeşit FENTEZİ dir.
Cevap: Sadece 300 TL ceza mı?
Tavuğa tecavüz cezası :deli:
Sakarya'nın Karasu ilçesinde, tavuğa tecavüz ederek öldüren şahıs, para cezasına çarptırıldı.
H.T.'ye, tavuğa tecavüzden 300, tecavüz ederek ölümüne neden olmaktan da 600 YTL olmak üzere toplam 900 YTL idari para cezası verildi.
İnternet haber
Bir hayvan ile ilişkiye girmenin kime, ne zararı vardır?
Bir hayvan ile cinsel ilişkiye girmek tecavüz ise;
Bir hayvanı boğazlamak cinayet, etini yemek ise yamyamlık değil midir?
Bir hayvanın özgürlüğünü elinden alıp çalıştırmak, üzerine binmek ve üzerine yük yüklemek, kölecilik değil midir?
Bir hayvanın sütünü sağmak, sömürü-hırsızlık değil midir?
Çok şükür memlekette sapıkça yaşayan,fikirleri ortaya atan sayısı az.Verilen akıl nimeti her zaman doğru çalıştırılamıyor.
Yumruk kadar beyin ile sanki en güzel fikirler bu imiş gibi düşünceler empoze edilmeye,sorgulanmaya çalışılıyor.
Acaba beynin hangi noktasında arıza vardır.Muhakkak bilimsel açıklaması vardır.
İnsan denen canlı psiko sosyal bir canlı. İnsanı sadece sosyal yönü ile alıp değerlendirme hatasına düşmeyelim.
Şimdi bu hayvana tecavüz eden adam evlimi , kaç yaşında
Cinsel dürtüleri ne durumda
Doğa bu insana cinsel birleşme emrini doğal yasalarla vermiyormu
Eğitim düzeyi nedir
Yaşadığı toplumda sosyal çevresinde kız arkadaş edinebiliyormu
Bu adamın yaptığını onaylamıyorum yapılsın doğrudur demiyorum ama bakmanız gereken şey şu
İnternette google girin xxx(erkekler faydalanmasın diye sildim) yazın karşınıza çıkan siteleri bir araştırın.
Yüzlerce kadın bugün fuhuş batağında. içlerinde elbette gerçekten mağdur olmuş mecburiyetten bu işi yapanlar var.
Ve doğa erkeklere emrediyor cinsellik yaşayın.
Ve erkekler bu mağdur (olmayanıda vardır) kadına para verip onunla sex yapıyor.
Suçlu erkekmi , kadınmı , sistemmi ?
Gini katsayısı denen birşey var. Toplumdaki sosyal adalet düzeyinin göstergesi.
Finlandiya bu konudaki en başarılı ülke , ve suç oranı yüzde sıfıra yakın .
Şimdi tekrar sorun kendinize suçlu kim Topummu Erkekmi Kadınmı Hayvanmı
Tecavüz (sadece) apış arasına yapılan bir eylem midir?
Hayvan ile cinsel ilişkiye girmek onun namusuna (?) bir tecavüz ise;
Hayvanı boğazlamak onun yaşam hakkına,
Hayvanı esir alıp çalıştırmak onun özgürlük hakkına,
Hayvanın sütünü sağmak onun mal varlığına birer tecavüz değil midir?
Bunlar birer tecavüz değil ise, cinsel ilişki neden tecavüzdür?
Kaldı ki, cinsel ilişkinin diğer bahsi geçen şeylerden en belirgin farkı, hayvana zararın aksine yarar sağlamasıdır. Hayvanı boğazlamak onun zararınadır, esir alıp çalıştırmak onun zararınadır, sütünü sağmak onun zararınadır ancak cinsel ilişki yararınadır, hayvanın cinsel ihtiyacı giderilmiş olur.
O zaman kadınada tecavüz kadının cinsel ihtiyacını gidermekmi olur ? Böyle saçma mantık olurmu ? Ama Hayvana tecavüz diye bir suç kanunlarda olmadığı için hayvanlara kötü muameledir bu kanunen. Çünkü hayvanın Hukuken bir kişi olarak tanımı yok , Hayvanın Hukuki tanımı hayvandır. Kişi değil. Zaten tecavüz suçu olsun diyen de yok .
Burada esas görülmesi gereken nokta şudur bir kötülüğü engellemek için ondan daha az zararlı bir kötülüğe yönelmek. BU hayvana tecavüz eden bir kadına tecavüz etmemeyi hayvana tecavüz ederek sağlıyor yaptığı doğrumu hayır ama kimse evde karısı dururken gidipte eşekle yatmaz Türk köylüsü bunu yapmaz diyorum.