Üst komşu tarafından verilen siddetli rahatsızlık
Oncelikle zaman ayirip bu konuyu okudugunuz icin tesekkur ederim.
Az sonra sizlerle paylasacagim konuyu yaklasik olarak 2 senedir hicbir sekilde cozumleyemedik ve en son care olarak hukuki.net forumunu buldum.
5 katli bir apartmanda 4. katta mulk sahibi olarak ailece ikamet etmekteyiz.5.katta ikamet eden kat maliki,iki senedir sahibi oldugu evinde sabah 9-gece 2 ila 3 saatleri arasinda en onemli problemimiz olan KOSMA eylemini gerceklestiriyor.Bunun harici ozellikle saat 23.00-02.00 saatleri arasinda rahatsizlik vermek adina yuksek sesle televizyon izleyip muzik dinliyor.
Bu buz daginin gorunen kismi.Gorunmeyen kismini konu butunlugunu bozmamak adina kisaca basliklar halinde yaziyorum
- Balkondan asagi tum bina sakinlerinin camasirlarina kirli su dokmek
- Camlarin onune toprak atip uzerine su dokmek
Bu kosma islemini gerceklestiren kisi bir bayan ve bu topuklarini yere vura vura kosamasi sirasinda cikan gurultuyu tum bina hisssetmekte.
Bayanin esi gerceklesen olaya seyirci kalmakta.
Eve zabitayi cagirdik.Zabita bizzat sahit oldu tutanak tuttu ve hicibisey degismedi.
Sizden istedigim biz ne yapabiliriz?Bugun tum bina sakinleri topluca bi dilekce veriyoruz site yonetimine.
Binadaki insanlari tehdit ediyormus.Beni bu evden cikarirsaniz cinayet cikar kan dokulur diye.
Artik herkesin canina tak etti.Gece 2 den 3ten once uyuyamiyoruz.3 ten sonra da uyuyakalirsak eger oyle uyuyoruz.
Bunun her tepinmesinde ise sicrayarak uyaniyoruz.
Cok zor durumdayiz. Yardimlarinizi icin cok tesekkur ederim.
Re: Ust komsu tarafindan verilen siddetli rahatsizlik
Bende sizin yaşadığınız sorunlara benzer derecede, sorunlar yaşamaktayım. Çözüm ararken bende bu siteyle tanıştım... Umarım bize bu işin yasal yönünü anlatacak birileri çıkar...
kimse cevap yazmamış .aslında o kadar sık rastlanılan bir durum ki..ne yapılabilir ? aynı sorun benim için de geçerli....lütfen cevap
Lise dönemimde 7+1 ses sistemi almıştım sürekli yüksek sesle bangır bangır dinliyordum. Emekli astsubay komşumuz polisi aramış :) polis geldi bizim eve beni baya bi fırçaladı, bende bi daha o kadar yüksek sesle açmadım :) acaba polis çağırsanız bir işe yarar mı?
Gelen zabıta ekipleri para cezası kesmediler mi?