-
İkinci eş hakkında
Kayınvalidem1972 senesinde vefat etti.ondan bir daire kaldı.eşimde 1977 senesinde öldü.kayınpederim kayınvalidem öldükten 2 ay sonraikinci evliliğini yaptı ondan bir çocuğu var.1989 senesindede vefat etti.bu ikinci eş ve çocuğun tapusu kayınvalidemin üstüne olan bu evde miras hakları varmıdır?bazı yerlerden hakları olmadığını duydum.işin doğrusunu sizlerden öğrenebilirmiyim.
-
Re: İkinci eş hakkında
Beni bilgilendirecek hiç bi arkadaş yokmu?Bu konuyu forumda araştırdım ama kafamda netleştiremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
Bu sitede insanlar öyle komık sorular soruyorkı.Azıcık aklı olan böyle saçma soru sormaz diyeceğim bazıları hemen ateşlenecek...
Ama dedim bile :AZICIK AKLI OLAN DÜŞÜNÜP BU SORUNUN BURADA SORULMAYACAGINI VE ASLINDA SORU DAHI OLMADIGINI ANLAMASI GEREKIR
Nedenı gayet basit...:
Siteye üye olurken okadar soruyu okuyup cevaplayıp buraya üye olup soru yazmayıbecerebılen herkesın aklıoldugunu düşünüyordum ama yanılmısım..
Siz şimdi dua edıyorsunuz ki o çocuk (kayınbiraderınız) kayınvalidenız mirastan pay almasın hanımınıza daha çok mal kalsın....ama yanıldınız.......malın dörttebırı 2. eşe geri kalanı ise butun çocuklara eşit pay edılır...
Size akıl veren o kişilerın sızden daha akılsız olduguna emınım....
Okadar inekçe sorular soruluyorkı sanal ortamda deli dahı okusa onlaraı akıllanır kör baksa gözlerıaçılacak cinsten hepsi...
Geçengun bayanın bırısı bır sıtede sormus cinsel ilişkiye gırdık ama tam bırleşme olmadı kızlıgımbozulmusmudur hamıle kalırmıyım....Bende cevaben: gel kontrol edeyım dedım.....daha ne dıyeyım....
Aşk meskyapmayıbılıyor ama sonucunu tahmın edemıyorsan ya yapmayacaksınız yada katlanacaksınız..
Evlenmeden alta yatanlarda sonradan yırtınıp duruyorlar : yok başka sevgılısı varmısta canıma kıyacagım hamıle kaldım sımdıne yapacagım vs vs vs..... boğaz köprüsü orda duruyor gıdıpatlayın.....
İşi yaparken banamısordunuz...fazla açık yazmıyorum henuz frenlerım saglam bırde frenlerım patlarsa herkese hak ettıgıcevabı yazarım...
'''DÜNYADA ADALET DIYE BIRSEY VARDIR FAKAT , ODA SADECE İSİMDEN İBARETDİR''
-
Kayınvalidenizin mirasçısı:
3/4 eşiniz, 1/4 kayınpederiniz.
Kayınpederinizin mirasçısı:
1/4 yeni eşi, 3/8 eşiniz, 3/8 yeni eşten olma çocuk.
Evde eşinizin payı 3/4 + 3/32.
Yeni eş 1/16, eşinizin üvey annesinden olma kardeşi 3/32 pay alacak.
-
Forum = bilgi paylaşımı dır.. Herkes herşeyi bilemeyebilir, insanlar buraya gelerek öğrenmek istedikleri şeyleri okuyor arıyor cevabını bulamazsa yeni konu açarak yardım istiyor; kimileri ihtiyacı olan bilgileri alıyor yada cevapsız kalanlarlar alamıyor.
Ama insanlara karşı bu kadar yıpratıcı bu kadar yıkıcı yada hiddetlenip bu denli okurken bile rahatsızlık verici bir mesaj yazmak hiç hoş olmamış. Hele verilen seviyesizce örnekler bir hukuk sitesinde hiç yakışmamış..
Daha sakin günler diliyorum.
-
Sayın Otantik. Siz avukat olamazsınız. Ve dilerim değilsinizdir de.
Saygılar.