Merhaba Adim Savaş Ateş...maalesef Benimde Sorunum Buradaki Ve Türkiyedeki Birçok Kişi Gibi Kredi Kartalri Yani Başa Bela Kredi Kartlari..ben Hem Danişmak Hemde Dertleşmek Istiyorum Fazla Bir çare Bulabileceğimi Zannetmiyorum Ama Işte Ne Yapalim Dediğim Gibi Bir Nevi Dertleşme...herkesten şimdiden özür Dilerim Başinizi Ağritirsam...ben Hemen Hemen 10-15 Yil Civarinda Kredi Karti Kullaniyorum Ve Baya Bir Aşirisina Kaçip Bugüne Kadar Hatirlamiyorum Tam Olarak Ama 12-15 Kadar Kredi Kartim Vardi Ve Maalesef Ben Yani Kafasiz Ben çoğunu Kullandim Ama öyle Ama Böyle,belli Bir Döneme Kadar Yani 3 Ay öncesine Kadar ödmelerini şöyle Veya Böyle Yapabiliyordum.fakat Işte Hepsiniz Tikandiği O An Geldi Ve Hepsi Tikandi Anlayacağiniz Bütün Kredi Kartlarina ödeyememek üzere Tikandi.ilk Etapta Eşimle Oturup Konuştum Böyleyken Böyle Dedim Tabii Ki Eşim Hakli Olarak Bu Arada 17 Yillik Ta Evliyim Ve B2 Oğlum Var Biri 14 Yaşinda Bir Zavallimda Daha 4 Yaşinda Neyse Eşimle Konuşur Konuşmaz Eşim Ayilip Bayildi çok Kötü Bir 1 Ay Geçirdi Bu Arada Psikolojisi De Iyice Bozuldu Bir Ara Gece Saat 03.00 De Balkon Penceresinde Son Anda Yakaladim,çocuklarimi Ve Kendini öldüreceğini Söyledi Yani Anlayacağiniz Gerçekten çok Kötü Günler Geçiriyoruz,neyse Bir Arabam Vardi Onu Sattim 19.000 Ytl.civarin Da Bir Parayi Ve Bunu üzerinde Eş Dost Akrabadan Toplanan Nakit Ve Altin Benzeri Parayla Bir Kismini ödedim Fakat Gel Gelelim Oda Yeterli Değil Ve şu Anda En Az 3 Banka Ki Bunlar Büyük Meblağ Olanlar Ki Birisi 7.000 Ytl Diğeri De Hemen Hemen 7.000 Ytl Civari Birde ödeme Yaptiğim Bankalardan Birisi 4 Ay Süre Verdi Ayda 1.500 Ytl.3 Ay Ve Son ödeme 1.400 Olmak üzere Ama Sonuç Olarak O Iki Bankaninda 3.ekstresi çikti Birinin Hatta şu An Bu Yaziyi Yazdiğim Gün Son Günü Ve Yarin Itibari Ile Muaccel Olacak Borç Ve Ben Dahada Batağa Gireceğim..açikçasi Buradaki Birçok Konudan Bir şey Anlayamadim Nerelere Nasil Başvurulur Nasil ödeme Yapilir Onlari Dahi Anlayamadim Yanliş Anlamayin Salak Değilim Ama Kafam Artik Yerinde Değil Ve Inanin çocuklarim Ve Ailem Olmasa Bu Yaptiğim Salakliklari Kendimi Yok Ederek ödeyeceğim Ama Maalesef Elim Kolum Bağli Ailemi Kaybetmek Istemiyorum Ne Yapacağimi Nereye Başvurup Bu Işlerden Nasil Kurtulacağimi Bilemiyorum.bu Arada Maaşimda 660 Ytl Ne Güzel öderim Değilmi Bu Borçlari..neyse Tekrar Herkesten özür Diliyorum Biliyorum Bana Kimse Yardim Edemez Allahtan Başka...????eğer Yazimi Yazarken Bir Hata Yaptiysam Forum Yetkililerinden De özür Dilerim...herkese Beni Bu Yaptiklarimda Ne Olur Ibret Olsun Saygilar..yardimci Olacak Herkese Teşekkürler şimdiden..benim Ricam Bu Noktada Yani Muaccel Olduktan Ilk Yapmam Gereken Nedir Ne Olur Bilgi Verin Inanin Hiç Iyi Değilim Ve Boş Boş Dolaniyorum Ne Yapacağimi Bilmeden..