Re: Yargıtayda dosya takibi
Sizin dosyanızın ne zaman görüleceği konusunda herhangi bir avukatın da sizden çok şey öğrenmesi pek mümkün değil.
Ancak davanıza bakan daireye telefon açıp en son hangi dosyanın sonuçlandığını öğrenebilir buradan yaklaşık bir tahmin yapabilirsiniz.
Alıntı:
alemdarkurt rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar yargıtayda olan temyize verilmiş boşanma davamın dosyasının durumunu sorabileceğim bir avukat arkadaş varmı.Mesela dosyanın sırası,nezaman dosyama bakılacağı gibi.Yargıtayın sitesinde sadece dosyaya halen bakılamadığı sonuca uyaşamadığı yazıyor ve 8 aydır aynı yazıyı görmekten inanın gerildim artık.yardım edecek kardeşim varsa sevinirim
Neden avukat arkadaşa soruyorsunuz? Yargıtay'a gidip sorabilirsiniz.
arkadaşım mahkemem yargıtay 2.hukuk dairesinde
ne yapacağımı bilsem burdan sizden akıl istemem herhalde.
2.Hukuk dairesinin numarası sizde mevcutmu ve arasam bilgi verirlermi bana
şimdiden ilginize teşekkür ederim
Alıntı:
alemdarkurt rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşım mahkemem yargıtay 2.hukuk dairesinde
ne yapacağımı bilsem burdan sizden akıl istemem herhalde.
2.Hukuk dairesinin numarası sizde mevcutmu ve arasam bilgi verirlermi bana
şimdiden ilginize teşekkür ederim
Üslubunuzu düzelttikten sonra tekrar giriş yapabilirsiniz.
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Sayın alemdarkurt
Yanlış hatırlamıyorsam emniyet mensubuydunuz.Yargıtayın numarasını bulmak zor değil diye düşünüyorum.Emrah beye katılıyorum.
Arkadaşlar ben im dosyam yargıtayda iken durumunu sormak için yargıtaya gittiğimde internetten sonucu öğrenirsin dediler. Ne zaman sonuçlanır diye israr edince bir araba laf yedim bir beni dövmediği kaldı kalemdeki adamın. Boşuna gidip fırça yemeyin.
Acaba içinizde 1 yılda ne kadar dosyanın Yargıtay'a gittiğini bilen var mı?
81 ilde düşünün yılda kaç tane dava açılıyor.
Yargıtay'ın işi öyle o kadar kolay değil maalesef ki. Adalet dağıtmak zor iş.
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Acaba içinizde 1 yılda ne kadar dosyanın Yargıtay'a gittiğini bilen var mı?
81 ilde düşünün yılda kaç tane dava açılıyor.
Yargıtay'ın işi öyle o kadar kolay değil maalesef ki. Adalet dağıtmak zor iş.
bu lafınıza o kadar çok katılıyorumki zaten demek istediğimde buydu adamlar o kadar bunalmışlarki sabır taşı olsa çatlar . Benim demek istediğim en önemli ve devletin temeli olan adalet sistemine gereken yatırım yapılmıyor çokmu zor yeni binalar yapmak yeni memurlar almak hakimlerin özlük haklarını artırmak. Bence hakimlerin yargıçların savcıların özlük haklarını artırmak dokunulmazlıkları genişletmekten ziyade yaşam standartlarını artırmak gerekiyor vatandaşların hayatları hakkında karar verirken kafalarında maddi sorunlarla uğraşmaması gerekiyor diğer gelişmiş ülkelerdeki gibi sınırsız harcama yetkisi verilmesi gerekiyor. hayatımız hakkında karar verecek olan insanlara güvenmezsek kime güveneceğiz.