E-hukuk Sistemi üzerinden Davami Takip Edemiyorum
Şiddetli geçimsizlikten dolayı boşanma davası açıldı. 20.01.2009 tarihinde ilk duruşmamız yapıldı ve ben duruşmaya katılmadım. Dava öncesi başka bir şehirden Nöbetçi Aile Mahkemesi'ne davayla ilgili ifademi sunmuştum. Fakat E-hukuk sisteminde herhangi bir değişiklik söz konusu olmadığı gibi tarafıma davayla ilgili herhangi bir yazı da gelmedi. İlk duruşmada Eşimin açmış olduğu Şiddetli geçimsizlik gerekçesini reddetmiştim. Çünkü aynı çatı altında yaşamadığımız gibi aynı şehrin sınırları içerinde bile değildik. Davanın seyri ile ilgili bilgiyi niçin alamıyorum? Yardımcı olursanız sevinirim.
Re: E-hukuk Sistemi üzerinden Davami Takip Edemiyorum
E-hukuk sistemi derken, UYAP hizmeti olan cep telefonunuz için mesaj aboneliğiniz mi mevcut? Öyle ise https://vatandas.uyap.gov.tr/ adresinden bilgi alabilirsiniz. Boşanma davanızın avukatınız vasıtasıyla takip edilmesi sağlıklı olacaktır.
E-hukuk yada UYAP ile biz avukatlar da şiddetli geçimsizlik yaşamaktayız ama bir türlü boşanamamaktayız.
Verdiğiniz bilgiler için öncelikle teşekkür ederim. E-HUKUK SMS sitemine de kayıtlıyım. E-DEVLET sisteminde tarafıma gelmiş tek bir sms mevcut, o da ilk duruşmanın günü ve saati... Sonrası hakkında hiçbir bilgi alamıyorum.İlginize teşekkür ederim.
Cevap: Re: E-hukuk Sistemi üzerinden Davami Takip Edemiyorum
Alıntı:
Av.Fırat Bayındır rumuzlu üyeden alıntı
E-hukuk yada UYAP ile biz avukatlar da şiddetli geçimsizlik yaşamaktayız ama bir türlü boşanamamaktayız.
:) Bu geçiş dönemi bittikten sonra UYAP'ın çok faydalı olacağına inanıyorum, dediklerinize katılmakla beraber.