ÖSYM ve Birden Fazla Üniversite Mezunu
Merhabalar..Benim Shmyo-Anestezi ve Biyoloji olmak üzere 2 mezuniyetim var ve şu an Anestezi Teknikeri olarak çalışmaktayım..Ösym sınavlarındaki şartlardan biri olan ;en son olan mezuniyet ile sınava girme şartından dolayı Anestezi ile ilgili sınav hakkım kalmamıştır..Acaba bu durumda olup da birden fazla olan mezuniyetin herhangi birinden sınava girebilme hakkına yönelik dava açılmış mıdır veya açılmışsa akıbeti nedir?Kime dava açılmalıdır?Teşekkürler..
Re: ÖSYM ve Birden Fazla Üniversite Mezunu
Merhaba hocam benim bi arkadaşım Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Biyoloji 3. sınıftayta okuyor ama aynı zamanda anestezi bölümünü de okumak istiyor. Bi yandan biyolojiye devam edip bi yandan da anestezi bölümünü okuyabilir mi, sizce bi sakıncası varmı?
Bide bu şekilde okuyanlar için ne gibi avantajlar ve dezavantajlar var. Bizleri bilgilendirir misiniz. Veya bu konuda ayrıntılı bilgi veren bir siteye yönlendirebilir misiniz. Şimdiden tşk ederim. İyi çalışmalar.
Cevap: Re: ÖSYM ve Birden Fazla Üniversite Mezunu
Alıntı:
muhammed_722 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba hocam benim bi arkadaşım Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Biyoloji 3. sınıftayta okuyor ama aynı zamanda anestezi bölümünü de okumak istiyor. Bi yandan biyolojiye devam edip bi yandan da anestezi bölümünü okuyabilir mi, sizce bi sakıncası varmı?
Bide bu şekilde okuyanlar için ne gibi avantajlar ve dezavantajlar var. Bizleri bilgilendirir misiniz. Veya bu konuda ayrıntılı bilgi veren bir siteye yönlendirebilir misiniz. Şimdiden tşk ederim. İyi çalışmalar.
Arkadaşınız bir lisans programına kayılı iken başka bir lisans/yüksek lisans programına kayıt yaptıramaz; yalnız çift anadal yapabilir(tabi yapılabiliyorsa).