Yıldız Tilbe - İbo Kavgası
Hukuki net gibi ciddi bir sitenin memlektin önemli sorunlarından birisi olan Yıldız Tilbe ile İbrahim Tatlıses kavgasını gözardı etmemesi gerekir. Bu nedenle işsizlik, yolsuzluk, kriz, seçim, geçim, ergenekon, terör gibi sorunları yorumlarken, bu önemli derdimizi de unutmamak lazım gelir.Bu kavgada kim haklı acaba?
Re: Yıldız Tilbe - İbo Kavgası
İkisini de sallamadığımdan ben haklıyım.:o
Alıntı:
Av.Abbas Bilgili rumuzlu üyeden alıntı
Hukuki net gibi ciddi bir sitenin memlektin önemli sorunlarından birisi olan Yıldız Tilbe ile İbrahim Tatlıses kavgasını gözardı etmemesi gerekir. Bu nedenle işsizlik, yolsuzluk, kriz, seçim, geçim, ergenekon, terör gibi sorunları yorumlarken, bu önemli derdimizi de unutmamak lazım gelir.Bu kavgada kim haklı acaba?
Kesinlikle haklıyım, bu gün sizin dalga geçme gününüz anlaşıldı...;):o
Alıntı:
Harun Gür rumuzlu üyeden alıntı
İkisini de sallamadığımdan ben haklıyım.:o
Ben de sallamıyorum.:)
Bir de kronos ve damnofmage kavgasi var o kavgada ben hakliyim :)
Müjde Ar, İbo - Yıldız Tilbe kavgasında İbo'yu Recep İvedik'e benzetmiş (28.02.2009/Hürriyet, sh. 2).
Re: Yıldız Tilbe - İbo Kavgası Açıklamalar
Alıntı:
Müjde Ar, İbo - Yıldız Tilbe kavgasında İbo'yu Recep İvedik'e benzetmiş (28.02.2009/Hürriyet, sh. 2).
:)
...derken, sanatçılar arasındaki kavgalar çığ gibi büyümeye başladı:
Deniz Seki'ye Sahip Çıkmamakla Eleştirilen Hüsnü Şenlendirici'den de Zehir Zemberek Açıklamalar:
- Deniz'i eşkıyalar mı aldı dağa mı kaldırdılar? Yargı aldı götürdü bir şey yapamıyorum. Kapıya gidiyorum göstermiyorlar.
Israrla gelen ikinci sorudan sonra Sayin Bilgili'nin dalga gecme gununde olmadigi kesinlikle anlasildi..:)
Bu konuyu sallayarak mi sollayalim, sallamiyarak mi sollayalim? :)
Alıntı:
Bizim Adana Barosu Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Av. Türkan Eşli de bir açıklama yaparak, Yıldız Tilbe'ye destek çıktı ve İbo'yu kadın düşmanı ilan etti.
http://sondakika.com/haber-adana-bar...ises-i-kinadi/
Sizin Baro, sen de dahil magazine iyi sardırmış Abbas Üstad...:o
Yahu bırakın bu işleri...:)