Emekli maaş haczi yok ise?
Emekli maasına banka borcu yüzünden kişinin onayı alınmadan yeni çıkan yasa yürürlüğe girmedi herhalde girdiyse de otomatik mi kesintiler iptal olacak yoksa biz mi iptal için başvuracağız. Ayrıca iptal için başvuru gerekirse icra dairesine yerini belirtmiş olcak (kredi kartı yüzünden tebligat almadı adresinden ayrıldıgı için ) dolandırılmasının faturasını ödemesini istemiyorum. Gerçek bilgiye ihtiyacımız var. Bugun banka boşaltanların yeri belliyken zaman aşımına ugruyor bir şey olmuyor, olan yine bize oluyor, yardımınızı bekliyorum.
Re: Emekli maas haciz yok ise bu
Değerli arkadaşlarımın yanıtını bekliyorum yol gösterin rica ediyorum
Re: Emekli maaş haczi yok ise?
durumu buraya açıklayacağım eger olursa başvurumu yapıyorum ayrıca netice-i talep kısmında yazdıgım tüm mahkeme masraflarını davalı tarafından ödenmesine diye yazdım ben başvururken para yatırıyomuyum yoksa mahkeme masrafları derken benden alınmıyorda mahkeme bittikten sonra mı karşı taraf ödüyor
ayrıca ilgili yasa olarakta 5510 93 madde yide ekledim birde eklemem yeterlimidir
Maaşınızda haciz nedeni ile kesinti var ise haczi uygulayan icra dairesine başvurup kaldırımasını talep edebilir. Kabul edilmez ise dava açabilirsiniz
teşekkür ederim sayın tayfun bey sizin yazılarınız kısa ve öz açıklayıcı oluyor gerçek avukat vasfınızı yazılarınıza yansıtıyorsdnuz iş hayatınızda başarılar dilerim
Alıntı:
Av.Tayfun Eyilik rumuzlu üyeden alıntı
Maaşınızda haciz nedeni ile kesinti var ise haczi uygulayan icra dairesine başvurup kaldırımasını talep edebilir. Kabul edilmez ise dava açabilirsiniz