Sağlık memuruyum sicil amirim kim_?
şu an bir hastanede memur olarak çalışmaktayım. kadrom tıbbi sekreter (Sağlık Memuru). Hastanede veznede görevlendirildim.bir kaç sorum olacak cevaplayabilirseniz çok teşekkür ederim.
1- sicil amirim konusunda ikileme düşmüş durumdayım. kadrom gereği başhekim veya yardımcısı görevim gereği hastane müdürü, peki hangisi benim sicil amirim.
2- kadrom itibari ile görevlendirildiğim bölüm uygun mu uygun değilse nasıl ve nereye itiraz edebilirim_?
3-sicilimi eğer yanlış kişi dolduruyorsa düzeltilmesi için ne yapabilirim_?
Re: Sağlık memuruyum sicil amirim kim_?
aslında yardımcı olabilirseniz gerçekten çok iyi olacaktı. nasıl ve nereye başvuracağımı öğrenmek istiyorum.
Kadronuz Tıbbi Sekreter ise, sicil raporunuzun Hastane Müdür Yardımcısı ve Hastane Müdürü tarafından doldurulması gerekir....
kadrom sağlık memuru; branşım tıbbi sekreter. aslında benim için asıl önemli soru şu; bunun için görüşlerinizi belirtebilirseniz çok minnettar kalacağım, kadrom ve branşım itibari ile görevlendirildiğim veznedarlık görevi arasında bir çelişki yokmu_ sağlık meslek lisesi ve sağlık hizmetleri meslek yüksekokulu tıbbi sekreterlik bölümünden mezunuyum. eğitimim esnasında hiç bir muhasebe ile alakalı ders görmedim. Yine de bölümümle uyuşmasa da böyle bir görevde bulundurulmam yanlış değil mi_? üstelik kadromda sağlık hizmetleri genel idari hizmetler sınıfında; açıkçası görevimin bölümüme uygun olmadığını düşünüyorum. bu konuda ne yapabilirim ya da ne yapamam bilgi verebilirseniz çok teşekkür ederim.