Güvenliği olan siteden araç çalınması
İyi günler, oturduğum sitede kapı ve devriye olarak 24 saat güvenlik bulunmakta. Buna rağmen motosikletim çalındı. Kaskodan tazminatımı aldım fakat bunun için yaklaşık 1 hafta işyerimi ihmal ederek Esenyurt' tan Ümraniye'ye evrak takibi ve masraf yaptım. Yeni motor almak için ödeyeceğim muamele ücreti, tekrar ödeyeceğim kasko ücreti, iş kaybı, motorla beraber çalınan kask ve diğer malzemeler yüzünden yaklaşık 2500 TL zararım var. Site yönetiminden bu konuda pek ses çıkmıyor? Ne yapmalıyım? İlginize teşekkürler.
Re: Güvenliği olan siteden araç çalınması
Güvenlik şirketinden maddi tazminat talebinde bulunabilirsiniz. Avukatınıza danışmanızda yarar vardır.
Sayın Cem Bey,
Aynı şekilde benim de kurtköydeki siteden motorum çalındı.
Malesef benim durumumda güvenlik şirketi elemanları motoru görmedik şeklinde beyan verdikleri için Kasko şirketi ödeme yapmayı reddetmek istiyor.
Yaklaşık iki ay oldu cevap da vermiyorlar.
Motorun 2 anahtarı ve ruhsatı bende, jandarmadan da zabıt tutturdum ama kış olduğu için kapalı otoparka 15 gün sonra indim dolayısıyla hangi gün çalındı bilemiyorum.
1.Sorum: bu sigorta şirketi hangisidir?( giriş çıkış kaydı tutuluyormuydu?)
Bunun organize bir olay olması gerektiğini düşünüyorum.:kızgın:
2. Sizin durumunuzda tutturduğunuz tutanağın ( bende jandarma)kopyasını gönderebilirmisiniz.
Benimki ile bir farkı varmı bakmak isterim.
Saygılarımla
Pardon " GÜVENLİK ŞİRKETİNİ" SORMAK İSTEMİŞTİM sinirimden yanlış yazmışım.