Boşanma vekaletini geri almak
merhaba arkadaşlar süregelen bi boşanma davam var.fakat avukatım çok galesiz ne ben arayınca cevap veriyor nede benimle iletişime geçiyor parasını peşin verdim parayı alamam artık da vekaletimi alabilmem mümküm mü yada vekaleti almak için ne yapmalıyım?sonuçta avukatım gelişmelerden haberdar etmek zorunda değilmi hiçbişekilde aramıyor bile..
Re: Boşanma vekaletini geri almak
yanıt verecek kimse yok mu acele ediyorum çünkü bugün vekaletimi alıp başka bi avukata vereceğim
Re: Boşanma vekaletini geri almak
Alıntı:
esgulhan rumuzlu üyeden alıntı
yanıt verecek kimse yok mu acele ediyorum çünkü bugün vekaletimi alıp başka bi avukata vereceğim
Önce avukatınıza verdiğiniz vekaleti düzenlettğiniz Noter e gidin. Avukatınızı azletmek istediğinizi belirtin. Azil belgesini düzenletin. Sonra bunu elden yada posta ile avukatınıza iletin. Davanız için önceden vermiş olduğunuz belge vedelilleri de isteyin. Bu arada eğer avukatınız ile bir sözleşme imzalamış iseniz bu sözleşmenin maddelerini incelemeyi unutmayın. Azil durumunda vekalet ücreti ile ilgili bir madde varmı. Azil gerçekleştiğinde davanız bitmemiş / başlamamış olsa dahi vekalet ücretinin tamamını ödemek zorunda olup olmadığınızı kontrol edin. Ancak yeni bir avukatınız olacaksa şu anki avukatınızı azledeceğiniz durumunu önce onunla da konuşun.
Geçmiş olsun.