Re: 5000 YTL Kredi çektim
sonuç alamazsın ayrıca sesini kaydettiğin için şikayetci olursa ceza alma ihtimalin yüksek
Re: 5000 YTL Kredi çektim
Alıntı:
zecasa2000 rumuzlu üyeden alıntı
sonuç alamazsın ayrıca sesini kaydettiğin için şikayetci olursa ceza alma ihtimalin yüksek
Son bir gelişme oldu şu an elimde senet ve maaş bordrosu var, günü geçtiğinde bu iki belge yeterli olurmu ilginiz için teşekkür ederim ...
Re: 5000 YTL Kredi Çektim
Sorunuzu bir bankacı olarak yanıtlayım.Banka bu tür verilere bakmaz imzalamış olduğunuz sözlşmenin altındaki imzaya verilen ücret bodrosundaki isme ve ikemetgah adresi yeterlidir.Önerim TCMB kayıtlarına düşmeden borcunuzu ödemeniz.Böle bir durum karşısında ağır bi ders almış olcaksınız ama,insan artık kime güvenceğini şaşırdı.
Alıntı:
denizüstü rumuzlu üyeden alıntı
Sorunuzu bir bankacı olarak yanıtlayım.Banka bu tür verilere bakmaz imzalamış olduğunuz sözlşmenin altındaki imzaya verilen ücret bodrosundaki isme ve ikemetgah adresi yeterlidir.Önerim TCMB kayıtlarına düşmeden borcunuzu ödemeniz.Böle bir durum karşısında ağır bi ders almış olcaksınız ama,insan artık kime güvenceğini şaşırdı.
Vermiş olduğunuz yanıt için öncelikle teşekkür ederim. Haklısınız insan kime güveneceğini artık bilemiyor öyleki banka çalışanları bile telefon açıp o maaşını aldı getirip yatırsın diyor, Mart 20 ine kadar imzalattığım senet var elimde nisanın 1 ine kadar bekliyip avukata vermeyi düşünüyorum tabi bu arada takipe düşmemek içinde benim olmayan borcu ödemeye çalışacağım :( inşallah çok zararı olmadan kurtulurum bu işten ...
Merhabalar
Senedi elinizde bekletmeyin günü gelmeden götürün bankaya tahsile koyun banka sened vadesinden 2 iş günü sonra ödenmezse protesto ettirir. daha resmi yoldan gitmiş olursunuz. protesto olduktan sonra avukata verip işlemler başlar ve umarım böyle bişey olmaz ama banka borcunu ödeyemez ve takibe düşerseniz banka avukatınada evet borcum var ama buradada alacağım var diye teminat gösterin onunda üzerine gidecektir avukat.
Size nacizane tavsiyem bugün ödeyecem yarın gel haftaya söz gibi laflara kanmayın senedin günü gelince işleme başlayın sizden önce başka alacaklı maaşına menkulüne gayrimenkulüne haciz koyarsa eliniz boşa çıkabilir bu sefer hem kendinizin olmayan borcu ödemiş hemde alacağınızı kurtarmak adına bitakım masrafları boşa yapmış olursunuz