MSN Hack Suç mu? Şikayet Edilebilir mi?
Merhabalar benim de bir kaç sorum olacak.
İnternet üzerinden Travian isimli online oyun hesabı için iki msn adresim hacklendi.Bu oyunların maddi bir değeri yok fakat msn adresim benim için önemliydi.
Msn adresimi hackleyen kişi tespit edilebilir mi ? Ben bu kişiyi nasıl ve nereden şikayet edebilirim? Msn hackin cezası nedir ?
Yardım eden herkese şimdiden tşk ederim.
Re: Msn Hack Suç mu ? Şikayet Edilebilir mi ?
Re: MSN Hack Suç mu? Şikayet Edilebilir mi?
Bunlara gerek yok bence.eger konuştugunun kişinin ip numarasını merak ediyorsanız messenger yamaları mevcut.önce messengeriniza plus yüklüyorsunuz ki cogumuz kullanıyor bunu sonrada ipget adlı programı kurup bekliyorsunuz.googleden ipget diye aratın ben cok memnunum farklı adreslerden gelenleri bile anlıyorum.Denemenizi tavsiye ederim.
"MSN hack" şeklinde tabir edilen, kişiye özel verileri içeren sisteme izinsiz müdahale fiili suç teşkil etmektedir. Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulunabilirsiniz fakat güçlü delilleriniz mevcut değilse takipsizlik kararı verilmesi kuvvetle muhtemeldir.
msn destek i ara onlar sana yardımcı olacaktır savcılıkla uğraşma boşuna benimde çalındı 3-4 gün içinde geri aldım 16 soru yolluyolar sende doru yanıt yazarsan karşısına alıyosun adresi "msn destek" yaz arat google dan bulursun