TTNet üyelik iptali için 24 ay beklemek şart mı?
merhabalar.konuyu açmadan önce ttnet ile ilgili forumdaki tüm konuları okudum ama konuya ilişkin bir bilgi göremedim.benim sorum başlıktanda anlaşılacağı gibi 24 aydan önce bu sözleşmeden caymanın bir yolu olup olmadığını öğrenmek istiyorum.bilindiği gibi normal şartlarda sözleşmeden cayıldığı takdirde kullanılan süre zarfınca yapılmış olan indirimleri ve modem parasını da geri tahsil ediyorlar ki bu çok büyük bi miktar ve haksız yere talep edilen bi ücret.ama sözleşme maddeleri böyle idi ne yazıkki.ttnetin gerek kampanyaları gerekse diğer uygulamalarındaki haksız ve akıl almaz yazılarından koşullarından çok rahatsız olduğum için 24 ay dolmadan üyeliğimi kapattırmak istiyorum.sizce yapılabilecek herhangi bir şey varmı bu durumda?
Re: ttnet üyelik iptali için 24 ay beklemek şart mı?
aynı sorun benimde başıma geldi iş yerimi kapatmak zorundaydım interneti de nakil yaptırmak istedim ama bunun mümkün olmayacağını söylediler kapattırmak zorunda kaldım bağlantı ücreti modem ücreti vb büyük bir meblağ ödeyerek kurtuldum ama bana pahalıya maal oldu maalesef
Re: Ttnet üyelik iptali için 24 ay beklemek şart mı?
Herhangi bir yerde adınıza telefon varsa ,o adrese nakil ederek 24 aylık aboneliğinizin dolmasını bekleyerek kurtulursunuz.Ben böyle yaptım.bilgilerinize
cevap verecek bi yetkili yok mu yaw?
yahu inceliyorum siteyi doğru düzgün cevp veren yetkili yok..madem insanlara yardımcı olmayacaksınız ne diye böyle bi site kurup forum alanı açıyorsunuz ? hatta konulardan birindede avukat güya bilgi vermiş ama yanlış...ben gereken kanun maddelerini yazıp düzelttim yanlışını..nitekim olay sonuçlandı zaten avukatın yanlş bilgi verdiğide pekişti..yani pes doğrusu insanlar güzenipte bilgi almak için yazıyorlar olaya bak:kızgın: bnce siteyi arkadşlk sitesi ypn daha yararlı olrsnz