Sağlık Kurulu :"Organik Beyin Sendromu ÇGK :%15" bu ne demek?
Arkadaşlar
Bu gün Saglık Raporunun diger sayfalarını aldım
Verdikleri evrakı başhekim yardımcısı imzalamış ve şunlar yazıyor;
TANI (LAR) : CT:Sol Frontal,Sağ Parietol Temporal Hipodens Ensefalomazik alanlar.
Karar :Durum bildirir raporudur Oy birliği ile karar verildi.
Sadece "Sinir" bölümünde =Eeg : Normal ,Kazaya baglı Organik Beyin Sendıromu ÇGK:% 15 sürekli yazıyor fakat
diğer bölümler boş hiç bir bulgu yok demişler;Pisikiyatr,Nöroloji,KBB,Göz, v.s. v.s. zaten onların hiç biri ne gözüme baktılar ne kulagıma hele Psikiyatrist'i hiç görmedim sekreteri mühürledi,bende hiç ısrar etmedim açıkcası
ÖZÜR DURUMUNA GÖRE TÜM VÜCUT FONKSİYON KAYBI ORANLARI CETVELİ’ne baktım ve şunu görüyorum:
GEÇİCİ FONKSİYON KAYBINA NEDEN OLAN RUHSAL HASTALIKLAR *
B- Beyin Hasarı, Beyin İşlev Bozukluğuna Bağlı Davranış Bozuklukları (organik kişilik bozukluğu
-frontal lob sendromunu içerir-, beyin sarsılması sonrası-postkontüzyonel sendrom-)
1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen 0
2-Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen 30
3-Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen 70
elimdeki raporda sadece %15 Özürlü ropu var ama benim daha önce Subdural hematom ,frontal lob sendıromu geçirdigim,hafif Epilepsi nöbetlerim oldugu Tomografide gözükmekte, ayrıca Beynimin ön sol tarafında Mandalina büyüklüğünde ölü hücre var yani damarlardan kan geçmiyor (daha önceki geçirdiğim beyin kanamasından dolayı) daha bunlara eklenecek pisikiyatrik özürler var ama onları katmıyorum.şimdi ne yapcam bilmiyom
Teşekkürler cevabınız için
Re: Sağlık Kurulu :"Organik Beyin Sendromu ÇGK :%15" bu ne demek?
[QUOTE=AHMETCEYLAN;257745][COLOR="Blue"]Arkadaşlar
Bu gün Saglık Raporunun diger sayfalarını aldım
Verdikleri evrakı başhekim yardımcısı imzalamış ve şunlar yazıyor;
TANI (LAR) : CT:Sol Frontal,Sağ Parietol Temporal Hipodens Ensefalomazik alanlar.
Karar :Durum bildirir raporudur Oy birliği ile karar verildi.
Sadece "Sinir" bölümünde =Eeg : Normal ,Kazaya baglı Organik Beyin Sendıromu ÇGK:% 15 sürekli yazıyor fakat
diğer bölümler boş hiç bir bulgu yok demişler;Pisikiyatr,Nöroloji,KBB,Göz, v.s. v.s. zaten onların hiç biri ne gözüme baktılar ne kulagıma hele Psikiyatrist'i hiç görmedim sekreteri mühürledi,bende hiç ısrar etmedim açıkcası
ÖZÜR DURUMUNA GÖRE TÜM VÜCUT FONKSİYON KAYBI ORANLARI CETVELİ’ne baktım ve şunu görüyorum:
GEÇİCİ FONKSİYON KAYBINA NEDEN OLAN RUHSAL HASTALIKLAR *
B- Beyin Hasarı, Beyin İşlev Bozukluğuna Bağlı Davranış Bozuklukları (organik kişilik bozukluğu
-frontal lob sendromunu içerir-, beyin sarsılması sonrası-postkontüzyonel sendrom-)
1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen 0
2-Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen 30
3-Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen 70
elimdeki raporda sadece %15 Özürlü ropu var ama benim daha önce Subdural hematom ,frontal lob sendıromu geçirdigim,hafif Epilepsi nöbetlerim oldugu Tomografide gözükmekte, ayrıca Beynimin ön sol tarafında Mandalina büyüklüğünde ölü hücre var yani damarlardan kan geçmiyor (daha önceki geçirdiğim beyin kanamasından dolayı) daha bunlara eklenecek pisikiyatrik özürler var ama onları katmıyorum.şimdi ne yapcam bilmiyom
Teşekkürler cevabınız için
herhalde kimsenin bilgisi yok benim sorduğum sorudan
şunlarıda eklemek istiyorum(fazla farklı değil) arkadaslar
ben 2 defa beyin ameliyatı gecirdim,ayrıca epilepsi,şizofren, psikiyatrik hastayım,askerliğe elverişli değildir diye askeri hastahaneden raporum var ve antalya'da saglık kuruluna girdim
Antalya devlet hastahanesindeki saglık kurulundaki
doktor tomografi ve raporlara 2 dakikada baktı ve bana; "elin ayagın sağlam" dedi ve % 15 verdi doktora dedimki;"%40 almam lazım işe girmek için" doktor bana sunu söyledi;
" kollarının veyahut bacaklarının 1 tanesini kayıp etmen lazım"
ne diyeceğimi şaşırdım,bilmiyorum ne yapcam?
hepimize geçmiş olsun ve kolay gelsin