Takach rumuzlu üyeden alıntı
Son zamanlar herşeyi sıkıntı yaparak evde tartışma ortamı yaratmaktaydı.Düğün öncesi aileler arası geçen bir tartışma ve ardından kötüye dönen psikolojisi yüzünden olmuş olmalı.Geceleri sabah 4'ten erken yatmamakta ve yanıma yattıktan sonra benimle konuşarak tartışma çıkarmaktaydı.Soru soruyor cevaplıyorum ama beni azarlıyorsun diyip olayı tartışmaya çevirtiyordu.Tartışma esnasında dayanamayıp üzerime hamle yapıyordu.Annesiyle hergün telefonla kapalı kapılar ardında sessiz sessiz konuşuyor ve konuşmanın onda yarattığı psikolojik duruma göre (güzel konuşurlarsa mutlu,kötü konuşurlarsa sinirli) günümüzü geçirmekteydik.Benimde psikolojimi altüst etti ve bende son zamanlarındaki sinirli hallerine dayanamaz oldum.Herhangi bir darpta bulunmadım ama o yüzüme tırnaklarıyla ufak tefek çizikler attı.Kendisine hakim olması,sakinlemesi,sabırlı olursa herşeyin yoluna gireceği yolunda sürekli telkinlerde bulunmaktaydım.Kaçışından 2 gün öncesi sabaha kadar tartıştık.Daha sonra uyuyalım diyerek yattık ve annesinin telefonuyla uyandık.Annesine davetiyeleri yırtın,senin sözünü dinlemedim anne,keşke yanında olsaydım gibi durumunu şikayet edici sözler söyledi.Bu ayın 17 sinde iyi başladığımız o gün kendisini düğün gereksinimi için kuaföre bıraktım ama geri geldiğimde kuaförde bulamadım ve bana hiç gelmediği söylediler.Ardından kendisini aradım ama telefonu açılmadı ve ardından kapandı.Bu durumdan sonra daha öncede böyle kaçma durumları olduğundan dolayı hemen eve gittim.Eve gittiğimde eşyalarını toparlamış, birkaç ayakkabısını, bazı giyim eşyalarını bırakmış ve evi terketmiş olduğunu gördüm.